Trzymam kciuki, aby beta wyszła Ci super, ja mam robić w piątek betę,u mnie się uspokoiło, trochę się tylko pocę, ze mnie też się leje coś ala woda, ale luteina jest biała. Miejmy nadzieje, że to są dobre objawy.Ja też jestem po transferze, 2dpt miałam prawdopodobnie implantacje potem zaczęła wyplywac trochę coś jak woda, uderzeń może nie mam w ciągu dnia, ale 4dpt w nocy zalałam się potem, dosłownie lało się że mnie, ale to tylko raz. Teraz jestem 6dpt i dziś luteina jest jakaś szara i żadnych objawów. Jutro robię betę więc zobaczymy czy te objawy to ciążowe [emoji4]. Trzymam za ciebie kciuki [emoji4] [emoji110]
Napisane na D5503 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
M@gda
Moderatorka
Dla mnie to byl dobry objaw ta wodaTrzymam kciuki, aby beta wyszła Ci super, ja mam robić w piątek betę,u mnie się uspokoiło, trochę się tylko pocę, ze mnie też się leje coś ala woda, ale luteina jest biała. Miejmy nadzieje, że to są dobre objawy.. Napisz proszę jak będziesz miała wynik bety.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Fanka BB :)
Super gratulujeDziewczyny zrobili mi w laboratorium hcg calkowite zamiast beta hcg. Dziś 10 dpt wynik 82. Jutro chyba pójdę zrobić beta hcg.
M@gda
Moderatorka
Udalo sie!!! SuperDziewczyny zrobili mi w laboratorium hcg calkowite zamiast beta hcg. Dziś 10 dpt wynik 82. Jutro chyba pójdę zrobić beta hcg.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oczekiwanie2017
Dziewczyny a co robiłyście po transferze? Leżałyście całe dnie?/? Ja za każdym razem miałam L4 do bety albo i dłużej. Teraz myślę że wezme l4 na tydzień i wracam do pracy. Mam pracę biurową.
Ja po pierwszym (nieudanym) transferze miałam L4. Teraz miałam criotransfer w czwartek, na piątek wzięłam urlop, potem sobota i niedziela odpoczywalam a od wczoraj normalne i do pracy (też mam pracę biurową). Uważam na siebie, nie przemeczam się, ale do pracy chodzę.
Ilona 88
Super[emoji16]Dziewczyny zrobili mi w laboratorium hcg calkowite zamiast beta hcg. Dziś 10 dpt wynik 82. Jutro chyba pójdę zrobić beta hcg.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
Gosienko.Voltaren jest z ketaprofenem jak sie nie myle to jest lek steroidowy a lek wchlania sie przez skore wiec mysle ze raczej nie
Encorton
Heparyna
Acard
Estrofen
Progesteron końskie dawki .
Relanium
Nospa
To wszystko garściami .
A Ty myślisz że voltarem zewnętrznie może zaszkodzić ?
Oczekiwanie2017
Trzymam kciuki, aby beta wyszła Ci super, ja mam robić w piątek betę,u mnie się uspokoiło, trochę się tylko pocę, ze mnie też się leje coś ala woda, ale luteina jest biała. Miejmy nadzieje, że to są dobre objawy.. Napisz proszę jak będziesz miała wynik bety.
@Andraste czyli w piątek obydwie betujemy
Oczekiwanie2017
Dziewczyny zrobili mi w laboratorium hcg calkowite zamiast beta hcg. Dziś 10 dpt wynik 82. Jutro chyba pójdę zrobić beta hcg.
Super, gratulacje
reklama
misis188
Przynajmniej czlowiek przez te 8 godzin nie myśli tak i nie doszukuje sie objawówJa po pierwszym (nieudanym) transferze miałam L4. Teraz miałam criotransfer w czwartek, na piątek wzięłam urlop, potem sobota i niedziela odpoczywalam a od wczoraj normalne i do pracy (też mam pracę biurową). Uważam na siebie, nie przemeczam się, ale do pracy chodzę.
Podziel się: