Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy któraś z was adoptowała komórkę? Zaczęłam sie poważnie nad tym zastanawiać... czy sie udało za pierwszym razem....?
hej,
też jestem pacjentką dr Paśnika. Transfer bede miała w Novum. Pewnie gdzieś za tydzien. Kochana prosze napisz mi , kto robil wlewy z intralipidu? Gdzie to się wykonue? i Jaki koszt
Tylko wspomnę, ze to 15% to było około po 4-5 miesiącach regularnego stosowania tabletki rano i wieczorem. Cena w aptece zwala z nóg wiec polecam poszukać w internecie cenę nawet o polowe niższeMój mąż bierze profertil, ruch mu się poprawił prawie o 15% na tych tabletkach.
Kurczę a wydawało sie ze z komórka dawczyni to juz sukcesTeż chętnie przyjęłabym ,ale okazuje się, że to tez nie takie proste. I te komórki wadliwe w większości są niestety .
Duzo porażek jest z tym bajzlem.
Z tego ,co zauważyłam AZ szybciej się udaje,ale to juz w ogóle obce dziecko.
Najlepiej jakby kogoś poznać w miarę podobnego i kto ma juz dzieci i jest młody.
Ale magnez jest bardzo wazny jego za maly poziom powoduje skurcze. Ja mam zalecony od znajomej lekarki wlasnie w dziennej dawce potrzebnej dla organizmu 400 mgBiorę dwie dziennie nie chce przesadzić
Lol to fajne podejscie kliniki raczej kazda na tym zarabia niestetyJa robiłam u siebie w klinice gdzie invitro . Zrobili mi zupełnie za darmo 3 razy a intralipid kupiłam najtaniej sama na Doz.pl i tylko im donosiłam jak się umawiałam na kroplówki . Za trzy kroplówki wydałam jakieś 100 pare złotych.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dostalas rozpiski do stymulacji? A po punkcji i transferze nie dostalas podsumowania procedury? Upomnij sie...My dostajemy tylko paragony