reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ale ty miałas 2dniowe, więc to jak beta 9/10 dniowa beta blastki!!! i to jest dobra beta.

Pamiętam @karolinę1984, która długo miała niską betę, słabo ruszającą, w szpitalu była z podejrzeniem pozamacicznej, ze wskazaniem do czyszczenia, ale lekarze czekali żeby zobaczyć gdzie jest zlokalizowany zarodek i okazało się, że pojawiła się dzidzia. W międzyczasie postanowiła tylko się podzielić na 3, ale z 3 tylko jedna rozwijała się dalej. Teraz Karolina ma termin na grudzień. Więc nie trać nadziei.

@karolina1984 co u Ciebie??
Dokładnie tak jak Madzia pisze :)

reklama
Dziś o 21:00 biorę zastrzyk ovitrelle i od tego czasu wielkie odliczanie... 36 godzin później we wtorek o 9:00 punkcja... Czy krzywe pęcherzyki dadzą piękne jajeczka? Nerwy mnie paraliżują...
Nie mysl o tym. Idz do kina, na spacer, bedzie dobrze...

I... wspisz sie w kalendarz !! :d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

witaj tusiaczzek,
kochana Ty moja taką samą drogę chyba przechodzę co Ty. Też jestem po szczepieniach w Apc ANALIZY. Moim prowadzącym jest tak doc. Paśnik. Powiem Ci, że u nas byl brak hamowania...no a lct wzrozło z 0,38 na 0,48 . Lecze się w Warszawie w Novum. Juz zaczełam brać Calcort. cos ala Encorton. No i teraz dałas mi do myslenia tymi kroplówkami z intralipidu.

W mojej klinice taka kroplówka kosztuje 350zl, z tym że do kliniki której chodzę oni współpracują z immunologiem dlatego moja klinika ma takie rzeczy na stanie i nie trzeba załatwiać samemu tylko cena trochę powala no ale cóż, co się nie robi dla spełnienia marzenia...

W mojej klinice taka kroplówka kosztuje 350zl, z tym że do kliniki której chodzę oni współpracują z immunologiem dlatego moja klinika ma takie rzeczy na stanie i nie trzeba załatwiać samemu tylko cena trochę powala no ale cóż, co się nie robi dla spełnienia marzenia...
W invictie z tego co widzialam 1000 zl to dopiero powala

reklama
Jak zawsze, ile pacjentów tyle opinii.
Mnie akurat w zabiegowym tez panie nie przypadły do gustu.
A recepcjonistki zależy jaka zmiana.
Co do lekarzy ginekologów to mialam tam do czynienia z obuchowska, czerwińskim , staroslawska, wojewódzkim i zygler.
Ostatnich dwoje bardzo pozytywni.
Nie zależy mi,żeby komukolwiek popsuć opinii , piszę jak każdy o naszych odczuciach.
Powtarzasz betę hcg???
Jeżeli nic sie nie zmieni to tak, ale dopiero we wtorek :-)

Do góry