reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czy któraś z was adoptowała komórkę? Zaczęłam sie poważnie nad tym zastanawiać... czy sie udało za pierwszym razem....?

Też chętnie przyjęłabym ,ale okazuje się, że to tez nie takie proste. I te komórki wadliwe w większości są niestety .
Duzo porażek jest z tym bajzlem.
Z tego ,co zauważyłam AZ szybciej się udaje,ale to juz w ogóle obce dziecko.
Najlepiej jakby kogoś poznać w miarę podobnego i kto ma juz dzieci i jest młody.

hej,
też jestem pacjentką dr Paśnika. Transfer bede miała w Novum. Pewnie gdzieś za tydzien. Kochana prosze napisz mi , kto robil wlewy z intralipidu? Gdzie to się wykonue? i Jaki koszt

Ja robiłam u siebie w klinice gdzie invitro . Zrobili mi zupełnie za darmo 3 razy a intralipid kupiłam najtaniej sama na Doz.pl i tylko im donosiłam jak się umawiałam na kroplówki . Za trzy kroplówki wydałam jakieś 100 pare złotych.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Też chętnie przyjęłabym ,ale okazuje się, że to tez nie takie proste. I te komórki wadliwe w większości są niestety .
Duzo porażek jest z tym bajzlem.
Z tego ,co zauważyłam AZ szybciej się udaje,ale to juz w ogóle obce dziecko.
Najlepiej jakby kogoś poznać w miarę podobnego i kto ma juz dzieci i jest młody.
Kurczę a wydawało sie ze z komórka dawczyni to juz sukces:(

Ja robiłam u siebie w klinice gdzie invitro . Zrobili mi zupełnie za darmo 3 razy a intralipid kupiłam najtaniej sama na Doz.pl i tylko im donosiłam jak się umawiałam na kroplówki . Za trzy kroplówki wydałam jakieś 100 pare złotych.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lol to fajne podejscie kliniki raczej kazda na tym zarabia niestety

reklama
Do góry