reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czy któraś z was adoptowała komórkę? Zaczęłam sie poważnie nad tym zastanawiać... czy sie udało za pierwszym razem....?

Też chętnie przyjęłabym ,ale okazuje się, że to tez nie takie proste. I te komórki wadliwe w większości są niestety .
Duzo porażek jest z tym bajzlem.
Z tego ,co zauważyłam AZ szybciej się udaje,ale to juz w ogóle obce dziecko.
Najlepiej jakby kogoś poznać w miarę podobnego i kto ma juz dzieci i jest młody.

hej,
też jestem pacjentką dr Paśnika. Transfer bede miała w Novum. Pewnie gdzieś za tydzien. Kochana prosze napisz mi , kto robil wlewy z intralipidu? Gdzie to się wykonue? i Jaki koszt

Ja robiłam u siebie w klinice gdzie invitro . Zrobili mi zupełnie za darmo 3 razy a intralipid kupiłam najtaniej sama na Doz.pl i tylko im donosiłam jak się umawiałam na kroplówki . Za trzy kroplówki wydałam jakieś 100 pare złotych.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Też chętnie przyjęłabym ,ale okazuje się, że to tez nie takie proste. I te komórki wadliwe w większości są niestety .
Duzo porażek jest z tym bajzlem.
Z tego ,co zauważyłam AZ szybciej się udaje,ale to juz w ogóle obce dziecko.
Najlepiej jakby kogoś poznać w miarę podobnego i kto ma juz dzieci i jest młody.
Kurczę a wydawało sie ze z komórka dawczyni to juz sukces:(

Ja robiłam u siebie w klinice gdzie invitro . Zrobili mi zupełnie za darmo 3 razy a intralipid kupiłam najtaniej sama na Doz.pl i tylko im donosiłam jak się umawiałam na kroplówki . Za trzy kroplówki wydałam jakieś 100 pare złotych.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lol to fajne podejscie kliniki raczej kazda na tym zarabia niestety

reklama
Do góry