reklama
Hm moje zastrzyki robi M...w klinice jest częściej niz ja. Zawsze jest ze mną na wizycie. Nie wiem co Ci powiedzieć tłumaczenie Bog tak chciał rzeczywiście wypada blado. Na sile nic nie zrobisz...przemyśl to jeszcze czy Ty sama chcesz na pewno walczyć o drugie dziecko bo do tanga trzeba dwojga ....On twierdzi,że widocznie Bóg chce,żebyśmy mieli tylko jedno dziecko.
Moje myślenie jest dalekie od tego,bo równie dobrze gdybyśmy się nie starali i nie leczyli to jakim cudem było by to dziecko.
To nie wygląda tak,ze ja go cisne ile mogę.
Mieliśmy podobne podejście do życia, że chcemy więcej niz jedno dziecko.
Nie wiem czy tak ciężko to przechodzi, zastrzyki robie sama. W domu jego nie ma tylko w ptacy. Po pracy coś tam robi to gdzie jego wysiłek? ?
To,że 2-3 razy odda nasienie???
No chyba,że mówicie, że to takie ciężkie dla faceta.
Widocznie kompletnie nie znam natury męskiej.
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Raczej sprawa indywidualna [emoji6]Girls ile po punkcji moza wrócić do aktywności fizycznej ?
gosia321
Fanka BB :)
No z pierwszym.to sie zgodze ale moja wiedza to jest jeszcze w powijakach porownujac do annemarieMoKa nie martw się, AnneMarie i Gosia mają tu największą wiedzę, więc ja im całkowicie wierzę. Na 100% !!
Girls ile po punkcji moza wrócić do aktywności fizycznej ?
Ja po każdej z punkcji bylam na zumbie.
Ostatnia punkcja to juz w ogóle perfekcyjnie zrobiona,bo nawet bez kapki krwi.
Trzeba pamiętać, że kazdy organizm jest jednal inny.
anetka303
Nie sądzę że problem leży w oddaniu nasienia. Sama procedura, dojazdy, siedzenie w kolejkach do lekarza, patrzenie na Ciebie jak ty przezywasz kolejne porażki. ... tez kiedyś myślałam że poronienia robią wrażenie tylko na mnie. To ja faszerowalam się lekami a potem płakałam całymi dniami. Mąż był obok, tulil, glaskal, mówił ze nic się nie stało. Jak to kur*a się nic nie stało? ! I któregoś dnia pękł - płakał razem ze mną, dopiero wtedy zaczął mówić do mnie pełnymi zdaniami "nic się nie stało, kochanie to nie twoja wina, kocham cię i nie zostawię cie nawet jeśli nie będziemy mogli mieć dzieci " dopiero wtedy ja zaczęłam rozumieć jego. Ah, aż teraz się popłakałam. ... Mojego męża bolało to ze nie jest w stanie nic zrobić, czuł ze powinien mi pomoc ale nie wiedział jak, czasami zloscil się bo ja płakałam a tamtego dnia okazało się ze on tez sobie z tym wszystkim nie radzi. Jak podchodzilismy do ivf to juz komunikowalismy się w bardzo jasny sposób i może dlatego łatwiej nam było.On twierdzi,że widocznie Bóg chce,żebyśmy mieli tylko jedno dziecko.
Moje myślenie jest dalekie od tego,bo równie dobrze gdybyśmy się nie starali i nie leczyli to jakim cudem było by to dziecko.
To nie wygląda tak,ze ja go cisne ile mogę.
Mieliśmy podobne podejście do życia, że chcemy więcej niz jedno dziecko.
Nie wiem czy tak ciężko to przechodzi, zastrzyki robie sama. W domu jego nie ma tylko w ptacy. Po pracy coś tam robi to gdzie jego wysiłek? ?
To,że 2-3 razy odda nasienie???
No chyba,że mówicie, że to takie ciężkie dla faceta.
Widocznie kompletnie nie znam natury męskiej.
[emoji127] 28.10.2017
gosia321
Moj tez tak mowiMój twierdzi ze mogę iść na medycynę tyle wiem[emoji16]
Agnieś191
Nie martw się mi wolno rosły to lekarz zwiększył dawkę leków i stymulacje przedłużył do 12 dni. Pobrano 16 jajeczek i wszystkie dojrzałe.Sorki , że dopiero odpisuję ale poszłam po kolejne leki do apteki. Ledwo 5 komórek od 8 do 13 mm.- słabo.
Tak, moj M tez wpada w złość jak widzi ze ja cierpię a On nie umie mi pomóc...
reklama
adansonia
A kochać sie z mężem ?Raczej sprawa indywidualna [emoji6]
Podziel się: