reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie nasz lekarz powiedział ze od razu a kolejne chciał stymulację za dwa tyg. To był główny powód ze zmieniliśmy teraz lekarza która potwierdziła ze musza być dwa 3 mięs przerwy. Milam konskie dawki hormonów i to by mi spustoszyło organizmz
Dziwne bo mi Grettka mówił co innego

Oj ja leczę się w Katowicach. Jestem po szczepieniach limfocytami mężą(immunologia) i niestety y=transfer dupa. Mam jeszcze jednego mrożaka i chcę skonsultować jeszcze raz się z immunologiem u któego byłam pierwszy raz
A te badania robiłaś w gyncentrum czy gdzieś indziej? I jaka cena ok.?

A te badania robiłaś w gyncentrum czy gdzieś indziej? I jaka cena ok.?
W gyncentrum je robią ale są droższe. Ja robiłam w szpitalu w Krakowie w Prokocimiu, tam gyncentrum wysyła te badania i na 4 badaniach było różnicy 300 czy 400 zł. Jesli chcesz to tak za godzinkę, bo mąż spi i nie chcę go budzić, wyslę ci dokładnie jak się te badania nazywały ale nie wiem czy jest sens samej robić skoro lekarz tak zleci swoje dodatkowe

Witam.
Swieżynka jestem. :)
U Nas z żoną 5 dpt. 1 inseminacja za Nami. Okazało się że niedrożność jajowodów. Będziemy testować 1 sierpnia.
Od Mojej żony za dużo nic nie dowiem się. :) Dlatego Was czytam. Uważa, że nie ma co nastawiać się i będzie co ma być. Na pewno to skorupka na "jajeczku". Jak macie pytania jako do faceta, który też czeka. To śmiało. :)
Ale fajnie ze jesteś. Mój mąż też bardzo się angażował od początku, to cholernie ważne ze jesteście w tym na prawdę razem.

[emoji127] 28.10.2017

Witam.
Swieżynka jestem. :)
U Nas z żoną 5 dpt. 1 inseminacja za Nami. Okazało się że niedrożność jajowodów. Będziemy testować 1 sierpnia.
Od Mojej żony za dużo nic nie dowiem się. :) Dlatego Was czytam. Uważa, że nie ma co nastawiać się i będzie co ma być. Na pewno to skorupka na "jajeczku". Jak macie pytania jako do faceta, który też czeka. To śmiało. :)
Dziewczyny, jesteśmy rozwojową grupą - jak widać profil uczestników się zmienia z ekskluzywnie damskiego na mieszany :) SUPER !!!

Witaj!! Fajnie, że nas czytasz i jesteś żywo zainteresowany, fajnie, że wspierasz żonę, to bardzo cenne, serio. Jeśli zdzierżysz nasz babski humor, rozmowy często o dupie Maryny, albo o własnych, bo to taka grupa, to zostań z nami :)

Trzymamy kciuki za wasze maleństwo, niech zostanie z wami :)

Powiedz mi tlyko, czy wy podchodziliście teraz do in vitro czy inseminacji?

reklama
Do góry