reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie nasz lekarz powiedział ze od razu a kolejne chciał stymulację za dwa tyg. To był główny powód ze zmieniliśmy teraz lekarza która potwierdziła ze musza być dwa 3 mięs przerwy. Milam konskie dawki hormonów i to by mi spustoszyło organizmz
Dziwne bo mi Grettka mówił co innego

Oj ja leczę się w Katowicach. Jestem po szczepieniach limfocytami mężą(immunologia) i niestety y=transfer dupa. Mam jeszcze jednego mrożaka i chcę skonsultować jeszcze raz się z immunologiem u któego byłam pierwszy raz
A te badania robiłaś w gyncentrum czy gdzieś indziej? I jaka cena ok.?

A te badania robiłaś w gyncentrum czy gdzieś indziej? I jaka cena ok.?
W gyncentrum je robią ale są droższe. Ja robiłam w szpitalu w Krakowie w Prokocimiu, tam gyncentrum wysyła te badania i na 4 badaniach było różnicy 300 czy 400 zł. Jesli chcesz to tak za godzinkę, bo mąż spi i nie chcę go budzić, wyslę ci dokładnie jak się te badania nazywały ale nie wiem czy jest sens samej robić skoro lekarz tak zleci swoje dodatkowe

Witam.
Swieżynka jestem. :)
U Nas z żoną 5 dpt. 1 inseminacja za Nami. Okazało się że niedrożność jajowodów. Będziemy testować 1 sierpnia.
Od Mojej żony za dużo nic nie dowiem się. :) Dlatego Was czytam. Uważa, że nie ma co nastawiać się i będzie co ma być. Na pewno to skorupka na "jajeczku". Jak macie pytania jako do faceta, który też czeka. To śmiało. :)
Ale fajnie ze jesteś. Mój mąż też bardzo się angażował od początku, to cholernie ważne ze jesteście w tym na prawdę razem.

[emoji127] 28.10.2017

Witam.
Swieżynka jestem. :)
U Nas z żoną 5 dpt. 1 inseminacja za Nami. Okazało się że niedrożność jajowodów. Będziemy testować 1 sierpnia.
Od Mojej żony za dużo nic nie dowiem się. :) Dlatego Was czytam. Uważa, że nie ma co nastawiać się i będzie co ma być. Na pewno to skorupka na "jajeczku". Jak macie pytania jako do faceta, który też czeka. To śmiało. :)
Dziewczyny, jesteśmy rozwojową grupą - jak widać profil uczestników się zmienia z ekskluzywnie damskiego na mieszany :) SUPER !!!

Witaj!! Fajnie, że nas czytasz i jesteś żywo zainteresowany, fajnie, że wspierasz żonę, to bardzo cenne, serio. Jeśli zdzierżysz nasz babski humor, rozmowy często o dupie Maryny, albo o własnych, bo to taka grupa, to zostań z nami :)

Trzymamy kciuki za wasze maleństwo, niech zostanie z wami :)

Powiedz mi tlyko, czy wy podchodziliście teraz do in vitro czy inseminacji?

reklama
Do góry