reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cos.mi mowili jak mi go embriolog podawal ze w 4 dniu powinno sie cos zadziac ale.jeszcze sie nie zadzialo i licza ze juz w macicy to bedzie,ale nie moge sobie przypomniec co :-(
Trzeba jeszcze wziąć pod uwagę, że ten 4 dniowy jest po crio czyli po odmrożeniu słabszy niz przed. Tak jest zawsze trochę obumiera i może jednak za wcześnie ten 9dpt zrobilas. Powtórz dla spokoju z moczu lub z krwi po weekendzie. Przemęcz się jakos. Ja też muszę dać radę, bo co mi zostało.

reklama
Jestem coraz bardziej załamana :( właśnie wyszłam od lekarki. Znowu to samo, że pęcherzyki dziwne że pierwszy raz takie widzi że nie wie czy coś z nich będzie w ogóle. Może być że jajeczka w nich ok a może być że do dupy :( okaże się w piątek na punkcji...
Ja mam to samo nie moge wychodować ani jednego dobrego. Podczas stymulacji do in vitro działa mi tylko lewy jajnik. Prawy nie działa:( co ciekawe podczas monitorowania cyklu przed decyzja invitro tylko w prawym było jajeczko zawsze a lewy wyłączony

Jal nie dostane @ to tak zrobie. Dzieki ale to chyba trzeba miec mega duzo szczescia,ktorego ja raczej nie mam ostatnio... :-(
Spróbuj jeszcze powtórzyć w 14 dniu czytałąm na innych forach ze dziewczyny miały bardzo niskie wyniki podobne do twoich a beta wzrosła w 14 dniu,a naprawde bardzo dużo siedze i czytam nawet w pracy więc naprawde powtórz nic nie zaszkodzi.

Mialam sie kontaktowac dopiero w 13dpt takze dzis to i tak nie bede nic jej.mowic. ale dziewczyny przeciez z 0,3 nie urosnie w 4 dni chociaz do dwucyfrowej liczby... prawda? Pewbie cos sie zadzialo na chwile a ten ostry bol we wtorek to moglabyc utrata... :-( chyba w to bardziej wierze... :-/
W 4 dni beta może cię bardzo zaskoczyć ale nie ma co gdybać tylko nastawić się na kilka dni oczekiwania. Jesteśmy tu razem z Tobą

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Do góry