reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Encorton, tylko i zel Crinone, lureina 2 x 2 podjezykowo.

Dlaczego bez clexanu???
kazdy jednak inaczej tam leki przepisuje. Jeżeli to crio to może jeszcze jakiś maly cud będzie.
A z tarczyca u Ciebie w porządku?
mnie przeczuwam porażkę za dobrze znam swój organizm. Chyba podejde teraz z KD lub Az. Mialam tylko jeden udany transfer na tyle zarodkow. Zarodki zawsze klasy A i zawsze pełne komórki. Wiec teoretycznie powinno byc ok ,a nie jest.

reklama
Mialam.robic bede 13 dpt to bylby wtorek. Jak do tego czasu nie bedzie @ to zrobie ale sadze ze jutro dostane.krwawienia i sen.sie skonczy... :-( a moglaby byc tak pozno implantacja 4 dniowego??
Jakbym ja czekala jak w zaleceniach do 12dpt to bym nawet nie wiedziala ze cos sie zadzialo... moim zdaniem lepiej wiedziec takie rzeczy, potem wiesz w jakim kierunku dzialac

Oj ja leczę się w Katowicach. Jestem po szczepieniach limfocytami mężą(immunologia) i niestety y=transfer dupa. Mam jeszcze jednego mrożaka i chcę skonsultować jeszcze raz się z immunologiem u któego byłam pierwszy raz
Wydaje mi się, że w podobnej sytuacji była @tusiaczzek1988, o ile pamietam tez leczyła się w Katowicach. I jej się udało, też ma termin na grudzień z bliźniętami. Niestety zniknęła nam z forum. Brała kroplówki jakieś przed i po transferach i coś jeszcze, ale nie pamiętam dokładnie.

Dlaczego bez clexanu???
kazdy jednak inaczej tam leki przepisuje. Jeżeli to crio to może jeszcze jakiś maly cud będzie.
A z tarczyca u Ciebie w porządku?
mnie przeczuwam porażkę za dobrze znam swój organizm. Chyba podejde teraz z KD lub Az. Mialam tylko jeden udany transfer na tyle zarodkow. Zarodki zawsze klasy A i zawsze pełne komórki. Wiec teoretycznie powinno byc ok ,a nie jest.
A co to ten clexan?? No z tarczyca wszystko dobrze

reklama
Wydaje mi się, że w podobnej sytuacji była @tusiaczzek1988, o ile pamietam tez leczyła się w Katowicach. I jej się udało, też ma termin na grudzień z bliźniętami. Niestety zniknęła nam z forum. Brała kroplówki jakieś przed i po transferach i coś jeszcze, ale nie pamiętam dokładnie.
Wydaje mi się, że robiła też jakieś szczepienia limfocytami... Ale ona sama musiałaby sie odezwać. Tusiaczzku gdzie jesteś??

Do góry