reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak u Zamory. Idę krótkim....ale teraz mysle, ile mi tych komórek pobiorą. Tego sie obawiam. No i potem jak zapłodnią wszytskie? Nie wiem jakos mnie to przeraża wszytsko...
To się okaże ile po stymulacji tych jajeczek. Patrząc tylko na amh powinno byc ponad 10. Reakcje na stymulację są jednak różne.
Czy Zamora jest kontaktowy? Czy można z nim pożartowac?

reklama
0.3 to znak że coś się działo. Może zarodek "otarł sie" o ścianę macicy a może wyjątkowo pozna zaczyna implantacje. Musisz powtórzyć badane. Gdyby było 0 to trudno, pozamiatane ale jak coś drgnelo to warto to na wszelki wypadek sprawdzić

[emoji127] 28.10.2017
Ale myslicie ze to znak ze sie "dzialo" w czasie przeszlym czy moze sie jeszcze cos dziac z takim.wynikiem...? Tylko prosze szczerze. Chyba sama nie wierze... dopiero teraz poplynely lzy...

Mam jeszcze ostatniego mrozaka. To.co mogę juz odstawić chyba leki, pradwa?? Tylko ze.u mnie podobno wszystko jest ok,zarodki dobrej klasy takze... no nie wiem co jeszcze mozemy zrobic aby sie udalo... :-(
jak masz mrozaka to super!!! pomysł sobie ze zawsze mogłoby go nie być i wtedy dopiero jest dno... tak jak np u mnie ja musze w padzierniku zaczynać wsxystko od nowa...
a brałas jakieś suplementy?

To kochana spróbuj z immunologią. Mi pierwsze gin. prowadzący kazał zrobić 4 wyniki ANA, test cytotoksyczności komórek NK, Allo mlr i test mikrocytotoksyczny-tak się chyba te badania nazywały i z nimi poszłam do immunoga ale on tak kazał zrobić dodatkowe i kolejna konsultacja więc na twoim miejscu od razu szła bym do immunologa. Widzisz u mnie teraz piękne zarodki, powód niepłdosności niedrożne jajowody, i 2 transfery dupa

reklama
Do góry