reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale myslicie ze to znak ze sie "dzialo" w czasie przeszlym czy moze sie jeszcze cos dziac z takim.wynikiem...? Tylko prosze szczerze. Chyba sama nie wierze... dopiero teraz poplynely lzy...
Trudno powiedzieć i myślę że jest ma co zgadywać. Bardzo bym chciała żeby to dopiero zaczynało się dziać. Czeka Cię ciężki weekend, wiem ale jeszcze nie płacz. Za wcześnie, w poniedziałek będziemy razem płakać - z radości czy ze smutku ale nie wcześniej niż w poniedziałek!

[emoji127] 28.10.2017

reklama
z jakiego badania Ci to wyszło? Moje allo mlr w wys. 3% na początku (powinno byc min, 42) oznaczało, w chłopskim języku mówiąc że mój organizm wszytsko zwalczał, dlatego się szczepiłam
Słonko ja po trzech poronieniach too juz wszystkie badania robiłam....nie powiem Ci dokładnie nazwy. Tylko lekarz mówi,ze szczepimy potem znów zawalczyliśmy o dzidize i znów nic z tego i brałam leki,,,,

z jakiego badania Ci to wyszło? Moje allo mlr w wys. 3% na początku (powinno byc min, 42) oznaczało, w chłopskim języku mówiąc że mój organizm wszytsko zwalczał, dlatego się szczepiłam
Misis ,a ty nie bałas się tych szczepień? Podobno można jeszcze bardziej rozwalić sobie system immunologiczny. Czy lekarz od in vitro tez byli za tym??
Wtedy kiedy miałas udany transfer to byłaś na acardzie,clexane i encortonie???

reklama
Do góry