adansonia
Fanka BB :)
O nie moze jeszcze podskoczybeta-HCG <0,100 mIU/ml 6dpt
Robili ci testy immunologiczne ? Miałaś moze kroplówkę lipidowa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie moze jeszcze podskoczybeta-HCG <0,100 mIU/ml 6dpt
Trzeba jeszcze wziąć pod uwagę, że ten 4 dniowy jest po crio czyli po odmrożeniu słabszy niz przed. Tak jest zawsze trochę obumiera i może jednak za wcześnie ten 9dpt zrobilas. Powtórz dla spokoju z moczu lub z krwi po weekendzie. Przemęcz się jakos. Ja też muszę dać radę, bo co mi zostało.Ja niby też,ale nie tym razem raczej. Wynik.jest czarno.na białym.[/QUOTE
Ja nawet w wiadomościach dzisiaj dostałam smuteczek. Nie udana próba dzisiaj a tam inf ze baby rodzą na potegę dzieci terazAlfistka bardzo mi przykro[emoji22][emoji22][emoji22] zycie nie jest sprawiedliwe
Nie poddawaj sie JesCze to dopiero 6 dzien zrób 11 lub 10Oj jest, ***** jest niesprawiedliwe...., bez mrozaków, bez pieniędzy mogę zapomnieć o wszystkim już...
Ale w których wiadomościach, TVpropaganda dziś powie wszystko, żeby było, że jest cudownie i nas.Ja nawet w wiadomościach dzisiaj dostałam smuteczek. Nie udana próba dzisiaj a tam inf ze baby rodzą na potegę dzieci teraz
Ja jestem ciekawa czym oni mnie bedą teraz stymulować bo gonal nie dzila menopur tez elongva tez@adansonia tez mialam problem z zarodkami ale udało się jedną blastkę otrzymać ale zanim doszło do transferu to przeszliśmy koszmar więc choć trochę rozumiem co czujesz... Ja swoje leki oddałam w klinice żeby komuś przyniosły szczęście i teraz żałuję bo mogłam na forum zaproponować... @Alfistka mam nadzieję że dziewczyny mają rację i za szybko ta beta
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Kochana , nie odstawiaj jeszcze leków! Betę powtorz w poniedziałek.Mam jeszcze ostatniego mrozaka. To.co mogę juz odstawić chyba leki, pradwa?? Tylko ze.u mnie podobno wszystko jest ok,zarodki dobrej klasy takze... no nie wiem co jeszcze mozemy zrobic aby sie udalo... :-(
Mialam sie kontaktowac dopiero w 13dpt takze dzis to i tak nie bede nic jej.mowic. ale dziewczyny przeciez z 0,3 nie urosnie w 4 dni chociaz do dwucyfrowej liczby... prawda? Pewbie cos sie zadzialo na chwile a ten ostry bol we wtorek to moglabyc utrata... :-( chyba w to bardziej wierze... :-/Nie odstawiaj leków jeszcze zrób bete w 14 dniu po transferze,pisałaś lub dzwoniłaś do swojego lekarza gin?
Spróbuj jeszcze powtórzyć w 14 dniu czytałąm na innych forach ze dziewczyny miały bardzo niskie wyniki podobne do twoich a beta wzrosła w 14 dniu,a naprawde bardzo dużo siedze i czytam nawet w pracy więc naprawde powtórz nic nie zaszkodzi.Ale myslicie ze to znak ze sie "dzialo" w czasie przeszlym czy moze sie jeszcze cos dziac z takim.wynikiem...? Tylko prosze szczerze. Chyba sama nie wierze... dopiero teraz poplynely lzy...
Amh 1.11Kurde, dziwne bardzo. a jak wyglądały poprzednie cykle? jakie masz amh? może za mało czasu minęło od ostatniej procedury...?