ewelin86
Fanka BB :)
Ostatnim razem miałam bodajże w 13dcU mnie to 8 dzień stymulacji a 9 dzień cyklu...
W ktorym wy dziewczyny miałyście punkcje?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnim razem miałam bodajże w 13dcU mnie to 8 dzień stymulacji a 9 dzień cyklu...
W ktorym wy dziewczyny miałyście punkcje?
Ja miałam transfer jako ostatnia i pozwolili mi poleżeć na samolociku poleżałam 30 min potem sie ubrałam i poszłam siknąć. Kropka nie wysikałam@kredka82 ja po transferze leżałam 30 min. Zeszłam z fotela poszłam się ubrać i poszłam do samochodu. Do domu mialam 35km. Mówię do m, że nie dojadę do się posikam zaraz. A dopiero co wyjechaliśmy. On do mnie dasz rade przecież zaraz będziemy w domu. Mijamy jedna galerie i się drę, że nie dam rady i juz popuszczam. Myślał, że żartuje . Zajechalismy pod kolejna galerie a ja biegiem do wc, bo mi się tak chciało lać. I od razu lepiej mi się zrobiło, a m się ze mnie śmiał [emoji23][emoji23][emoji23]
Wszystkie boją się iść do wc wiec to standardowe pytanie
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
8 blastek!!! wow!!! jak byłaś stymulowana ze taki super wynik?Wracam z mieszanym uczuciami,
Tak więc z moich 25 zapłodnienia komóreczek zrobiło się 8 blastocyst niestety musiałam poczekać na transfer mrożonego zarodka lekarz powiedział że jak dostanę miesiączkę mam się zgłosić, zła byłam no bo cóż oznaczało to czekanie, a tu niespodzianka 6dni po punkcji miesiączka. Czem prędzej do lekarza zlecił badania i powiedział że jeśli będą ok. to za 20 dni transfer i tak też się stało. Jednak u mnie to tak się przyśpiesza wszystko że transfer był po dniach 17 czyli wczoraj i zaczęło się najgorsze czekanie. Tysiąc myśli i pytań czy się uda czy nie. Raz myślę że musi się udać,a później że tak nie będzie przedemna jeszcze 9 długich dni, bo w następny piątek mam się stawić na hcg...
Spokojnie, jak nie będą piękne i wystarczająco duże to punkcję przełożą! Ja też mam auto czupka, pordzewiały, mało tego - raz chciałam go przerobić na smarta i mam cały bok objechany i ledwo zipie jak jedzie ale powiedziałam, że dopóki nie wiem ile trzeba nam kasy to nie kupuje nowego. Zawsze zostaje pociąg, świniobus, tramwaj itp A do pracy 10km jeżdżę na rowerzeU mnie punkcja by wypadła w 14 lub 15 dc. Więc mam nadzieję że pęcherzyki będą piękne do tego czasu.
Jezu wszystko sypie się na raz... Jeszcze auto mi całkiem zdechło i co mam zrobić? Kupić nowe na raty? Już mam tyle długów przez to że jestem do dupy i nie mogę zajść w ciążę...
Chciałbym być już na tym etapie! Gratulacje!Gratulacje kochana
I wcale nie jesteś do dupy, tylko jesteś zajebista babeczka, silna, dzielna - najlepsza! Jakbyś nie zauważyła to nie tylko ty nie możesz zajść to nie obrażaj pani Wszystkie jesteśmy zajebiste i tego się trzymajmy!!!U mnie punkcja by wypadła w 14 lub 15 dc. Więc mam nadzieję że pęcherzyki będą piękne do tego czasu.
Jezu wszystko sypie się na raz... Jeszcze auto mi całkiem zdechło i co mam zrobić? Kupić nowe na raty? Już mam tyle długów przez to że jestem do dupy i nie mogę zajść w ciążę...
To był mój pierwszy raz [emoji23]Ja miałam transfer jako ostatnia i pozwolili mi poleżeć na samolociku poleżałam 30 min potem sie ubrałam i poszłam siknąć. Kropka nie wysikałam
Robię dokładnie to samoDziewczyny wracając do tematu przewodniego dzisiejszego dnia - do kupy Pamiętajcie, że progesteron, zwłaszcza w takich dawkach jak dostajemy znacznie zagęszcza krew i spowalnia metabolizm, więc żeby nie stękać na porcelanie to trzeba dobrze się nawadniać. Ogólnie polecam jabłko na wieczór i rano zaraz po przebudzeniu szklaneczkę letniej przegotowanej wody (można wypić ze spinaczem na nosie - jak dla mnie przegotowana, zwłaszcza letnia jest obrzydliwa). U mnie działa