reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej. Ja dziś miałam wizytę i jest tak sobie. Różnica między dziećmi większa niż była, bo 10 gramów. Na razie mam się nie martwić. I ograniczyć chodzenie, bo brzuch mi twardnieje, a to dopiero 21 tydzień.. .

Dziewczyny mam pytanie. Wiecie może kiedy beta może wyjść 1.2? Myślałam, że przy braku ciaży zawsze bedzie 0.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak się czujesz? Jakieś objawy? U mnie nic. Nic nie boli i już na szczęście nie mam skurczy tylko te duszności. jutro robie progesteron i myślisz że mam zbadać też estradiol? Bo Lekarz mi nie zlecial
Zbadaj progesteron, estradiol i betę też sobie zrób, nic Ci nie wyjdzie ale jak komplet to komplet ;) ja dzisiaj estradiol 1360, progesteron 58, beta 0 oczywiście bo za wcześnie. Zrób sobie badania, żebyś znałam poziom hormonów.

reklama
Dziewczyny a to wino to serio mozna? Zdenerwowalam sie bardzo przedtem i kluje mnie cale podbrzusze. Za 2h mam odlot i pomyslalam ze przed samolotem wypije kieliszek ale jakos sie boje.

Do góry