reklama
meg86
Fanka BB :)
Jak się czujesz? Jakieś objawy? U mnie nic. Nic nie boli i już na szczęście nie mam skurczy tylko te duszności. jutro robie progesteron i myślisz że mam zbadać też estradiol? Bo Lekarz mi nie zlecialRobię dokładnie to samo
natalix0
Ja już w trakcie brania antykoncepcji zaczęłam brać zastrzyk gonapeptyl a na 5 dzien miesiączki zostały włączone zastrzyki na stymulację .Szłam długim protokołemWitam. Od którego dnia cyklu są przyjmowane leki przygotowywujace nas do in vitro?
KasiaMarysia23
Dziewczyny mam pytanie. Wiecie może kiedy beta może wyjść 1.2? Myślałam, że przy braku ciaży zawsze bedzie 0.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
natalix0
No to się nie martw i leż A to dzieci muszą być takie same. ..zawsze jakieś jest większe :*Hej. Ja dziś miałam wizytę i jest tak sobie. Różnica między dziećmi większa niż była, bo 10 gramów. Na razie mam się nie martwić. I ograniczyć chodzenie, bo brzuch mi twardnieje, a to dopiero 21 tydzień.. .
natalix0
Często przez leki na pęknięcie pęcherzykówDziewczyny mam pytanie. Wiecie może kiedy beta może wyjść 1.2? Myślałam, że przy braku ciaży zawsze bedzie 0.
Alfistka
Zbadaj progesteron, estradiol i betę też sobie zrób, nic Ci nie wyjdzie ale jak komplet to komplet ja dzisiaj estradiol 1360, progesteron 58, beta 0 oczywiście bo za wcześnie. Zrób sobie badania, żebyś znałam poziom hormonów.Jak się czujesz? Jakieś objawy? U mnie nic. Nic nie boli i już na szczęście nie mam skurczy tylko te duszności. jutro robie progesteron i myślisz że mam zbadać też estradiol? Bo Lekarz mi nie zlecial
reklama
Podziel się: