U mnie 5 dc , a czwarty stymulacjiU mnie to 8 dzień stymulacji a 9 dzień cyklu...
W ktorym wy dziewczyny miałyście punkcje?
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Wracam z mieszanym uczuciami,
Tak więc z moich 25 zapłodnienia komóreczek zrobiło się 8 blastocyst niestety musiałam poczekać na transfer mrożonego zarodka lekarz powiedział że jak dostanę miesiączkę mam się zgłosić, zła byłam no bo cóż oznaczało to czekanie, a tu niespodzianka 6dni po punkcji miesiączka. Czem prędzej do lekarza zlecił badania i powiedział że jeśli będą ok. to za 20 dni transfer i tak też się stało. Jednak u mnie to tak się przyśpiesza wszystko że transfer był po dniach 17 czyli wczoraj i zaczęło się najgorsze czekanie. Tysiąc myśli i pytań czy się uda czy nie. Raz myślę że musi się udać,a później że tak nie będzie przedemna jeszcze 9 długich dni, bo w następny piątek mam się stawić na hcg...
Oby w takim razie do następnego piątku. Mam nadzieję, że będzie tak obfity w pozytywne wiadomości jak dzień dzisiejszy.
Oczekiwanie2017
U mnie to 8 dzień stymulacji a 9 dzień cyklu...
Ja miałam w 13 dc
dżoasia
w biedro też są i nawet tanio wychodzi bo za 200g chyba ok 13złBrazylijskie to takie duże , jak masz blisko rosssmana to tam są, albo w lidlu
nnW 5dc miałaś punkcję?!
Nie napisałam o stymulacji, sorki może troszkę się zkręciłam
ewelin86
O to to ja tam mówiłam, że jakiś przytulasek z kibelkiem mnie ominie, a na drugi dzień już tulilam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Czekaj, czekaj jak Ci się udało to jeszcze będziesz go przytulać hahahaha
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
@kredka82 ja po transferze leżałam 30 min. Zeszłam z fotela poszłam się ubrać i poszłam do samochodu. Do domu mialam 35km. Mówię do m, że nie dojadę do się posikam zaraz. A dopiero co wyjechaliśmy. On do mnie dasz rade przecież zaraz będziemy w domu. Mijamy jedna galerie i się drę, że nie dam rady i juz popuszczam. Myślał, że żartuje . Zajechalismy pod kolejna galerie a ja biegiem do wc, bo mi się tak chciało lać. I od razu lepiej mi się zrobiło, a m się ze mnie śmiał [emoji23][emoji23][emoji23]
Wszystkie boją się iść do wc wiec to standardowe pytanie
Wszystkie boją się iść do wc wiec to standardowe pytanie
reklama
dżoasia
17dc przy długim protokoleU mnie to 8 dzień stymulacji a 9 dzień cyklu...
Podziel się: