reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny macie jakieś rady żeby tym razem się udało!co robić, żeby 5 raz był szczęśliwym...

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Choć to trudne, to ja polecam olać system :D Luzik luzik i nie przejmuj się gadaniem innych :) Chlapnij przed transferem na wieczór dobrego winka na rozpulchnienie endo i pomyślcie z mężem, że znów macie po 18 lat i cieszcie się sobą :)

reklama
Czytałam że nawet niektórzy lekarze zalecają picie lampki czerwonego wytrawnego wina od transferu do bety. Ma to wpływ na ukrwienie macicy a zarodek na początku jest dobrze chroniony więc mu to nic nie zaszkodzi. Przy nastepnym transferze też będę pić. Tylko nie lubię wytrawnego...
To pij od dzisiaj, smak to kwestia przyzwyczajenia :D Ja się wcześniej nie mogłam tknąć nawet półwytrawnego a dzisiaj tylko wytrawne piję :) Pamiętaj, że przed/po transferze musisz to robić z przyjemnością, nie za karę, żeby Kroki były szczęśliwe razem z mamusią :D

Ja pilam jak za kare maz mnie pilnowal[emoji13] średnio lubie pic tzn zalezy jak mam ochotę a uwielbiam slodkie Mogen David wino mniam mniam a wytrawne traktowalam jak lekarstwo

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Teraz ja was się pytam czy waszym zdaniem pigułki anty. mogą zaszkodzić przy transferze naturalnym?? Chodzi o powstrzymanie okresu.. Będę w Polsce i jak tylko wrócę chce od razu podejść do transferu,a tak wychodzi, że okres dostanę akurat w Polsce??

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym się trochę dygała - zawsze to jakaś ingerencja hormonalna. A nie masz takiej opcji, żeby będąc w Polsce iść do dobrego gina, żeby cię zbadał, zrobic badania z krwi i skonsultować to ze swoim telefonicznie? Mógłby Ci wypisać recpetę na leki wcześniej i potem powiedzieć co i ile brać, a na transfer może zdążyłabyś wrócić?

reklama
Do góry