reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny macie jakieś rady żeby tym razem się udało!co robić, żeby 5 raz był szczęśliwym...

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Choć to trudne, to ja polecam olać system :D Luzik luzik i nie przejmuj się gadaniem innych :) Chlapnij przed transferem na wieczór dobrego winka na rozpulchnienie endo i pomyślcie z mężem, że znów macie po 18 lat i cieszcie się sobą :)

reklama
Czytałam że nawet niektórzy lekarze zalecają picie lampki czerwonego wytrawnego wina od transferu do bety. Ma to wpływ na ukrwienie macicy a zarodek na początku jest dobrze chroniony więc mu to nic nie zaszkodzi. Przy nastepnym transferze też będę pić. Tylko nie lubię wytrawnego...
To pij od dzisiaj, smak to kwestia przyzwyczajenia :D Ja się wcześniej nie mogłam tknąć nawet półwytrawnego a dzisiaj tylko wytrawne piję :) Pamiętaj, że przed/po transferze musisz to robić z przyjemnością, nie za karę, żeby Kroki były szczęśliwe razem z mamusią :D

Ja pilam jak za kare maz mnie pilnowal[emoji13] średnio lubie pic tzn zalezy jak mam ochotę a uwielbiam slodkie Mogen David wino mniam mniam a wytrawne traktowalam jak lekarstwo

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Teraz ja was się pytam czy waszym zdaniem pigułki anty. mogą zaszkodzić przy transferze naturalnym?? Chodzi o powstrzymanie okresu.. Będę w Polsce i jak tylko wrócę chce od razu podejść do transferu,a tak wychodzi, że okres dostanę akurat w Polsce??

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym się trochę dygała - zawsze to jakaś ingerencja hormonalna. A nie masz takiej opcji, żeby będąc w Polsce iść do dobrego gina, żeby cię zbadał, zrobic badania z krwi i skonsultować to ze swoim telefonicznie? Mógłby Ci wypisać recpetę na leki wcześniej i potem powiedzieć co i ile brać, a na transfer może zdążyłabyś wrócić?

reklama
Do góry