GratulacjęDzis 9 dn po transferze z mrożaczków zrobiłam bete pozytywna 128.1
reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
W tej chwili po tylu ramach też bralabym 2 bez zastanowieniaJa bym brała 2!!!
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Ja już czekam jak na szpilach bo zawsze się coś po drodze wysypie więc przy nastęnym podejściu będę cisnęła doktorka o dwójeczkęW tej chwili po tylu ramach też bralabym 2 bez zastanowienia
Szczescie1986
Orzechy powiadasz hmmm a jak te brazylijskie wyglądają!?No jasne!!!!! Wino, avocado, morelki i duuuuużo orzechów - najlepiej brazylijskich Paaani jeść, żyć i nie umierać
dżoasia
hmmm... jak indiańska łódkaOrzechy powiadasz hmmm a jak te brazylijskie wyglądają!?
dżoasia
A który dzień jesteś stymulacji? Ja jutro też idę na pierwsze usg ciekawe co zobaczą?Hey ja już po wizycie i kurde szczególnie dużo to ja nie wiem. Z jednej strony lubię tą lekarkę z drugiej mnie wkurza!!!
Punkcja w poniedziałek lub wtorek. Ilości pęcherzyków mi nie powie bo twierdzi że to nie ma sensu bo liczy się ilość komórek jakowych a nie pęcherzyków...
Leki mam brać do piątku i wtedy kolejne usg. Co do pęcherzyków dalej twierdzi że dużo jest nierównych i jakby postrzępionych i że pierwszy raz takie widzi.... Wrrrrrr.....
Oczekiwanie2017
Hey ja już po wizycie i kurde szczególnie dużo to ja nie wiem. Z jednej strony lubię tą lekarkę z drugiej mnie wkurza!!!
Punkcja w poniedziałek lub wtorek. Ilości pęcherzyków mi nie powie bo twierdzi że to nie ma sensu bo liczy się ilość komórek jakowych a nie pęcherzyków...
Leki mam brać do piątku i wtedy kolejne usg. Co do pęcherzyków dalej twierdzi że dużo jest nierównych i jakby postrzępionych i że pierwszy raz takie widzi.... Wrrrrrr.....
Z tymi pecherzykami to tak różnie jest. Ja miałam odrobinę mniej naliczonych a jakieś dwa się schowaly (mam trochę trudno dostępny jajnik) i było więcej. A więc tak naprawdę punkcja nam prawdę powie.
reklama
Brazylijskie to takie duże , jak masz blisko rosssmana to tam są, albo w lidluOrzechy powiadasz hmmm a jak te brazylijskie wyglądają!?
Podziel się: