reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hey ja już po wizycie i kurde szczególnie dużo to ja nie wiem. Z jednej strony lubię tą lekarkę z drugiej mnie wkurza!!!
Punkcja w poniedziałek lub wtorek. Ilości pęcherzyków mi nie powie bo twierdzi że to nie ma sensu bo liczy się ilość komórek jakowych a nie pęcherzyków...
Leki mam brać do piątku i wtedy kolejne usg. Co do pęcherzyków dalej twierdzi że dużo jest nierównych i jakby postrzępionych i że pierwszy raz takie widzi.... Wrrrrrr.....
A który dzień jesteś stymulacji? Ja jutro też idę na pierwsze usg ciekawe co zobaczą?

Hey ja już po wizycie i kurde szczególnie dużo to ja nie wiem. Z jednej strony lubię tą lekarkę z drugiej mnie wkurza!!!
Punkcja w poniedziałek lub wtorek. Ilości pęcherzyków mi nie powie bo twierdzi że to nie ma sensu bo liczy się ilość komórek jakowych a nie pęcherzyków...
Leki mam brać do piątku i wtedy kolejne usg. Co do pęcherzyków dalej twierdzi że dużo jest nierównych i jakby postrzępionych i że pierwszy raz takie widzi.... Wrrrrrr.....

Z tymi pecherzykami to tak różnie jest. Ja miałam odrobinę mniej naliczonych a jakieś dwa się schowaly (mam trochę trudno dostępny jajnik) i było więcej. A więc tak naprawdę punkcja nam prawdę powie.

reklama
Do góry