jezu. ręce opadają.No właśnie nie, bo nie prowadzi ciąży, a na tego co trafiłam... Słuchaj, bo ja mało co z krzesła nie spadłam:
1. mogę odstawić kw. foliowy, bo to g... daje
2. jak zapytałam o witaminy: "Możesz brać jakie się ci podobają"
3. założy mi Pan kartę ciąży? Teraz mi się nie chce ....
Wiele było takiego opryskliwego gadania.
Za jaką kwotę się u Ciebie prowadzi ciążę? I co to za lekarz? Może ja się tam przejdę, no ale najpierw muszę zrobić chociaż te wyniki z krwi i moczu. Ehh.. jestem zawiedziona, a stary grzyb zepsuł mi humor...
reklama
Alfistka
Fanka BB :)
Eeeeetaam...., mi do końca prawie nic, bo działy się tam cuda niewidy podłużne, okrągłe, spłaszczone, pulchne, itp... O ilości dowiedziałam się dwa dni przed punkcją a pobrali i tak inną liczbę, luuuuzikDziewczyny a kiedy Wam policzyli i powiedzieli ile macie pęcherzyków? Którejś z Was lekarz coś o kształtach mówił? Bardzo się martwię
meg86
Mam ten sam problem korci zrobić wcześniej ale z drugiej strony może nie wyjść bo moje były trzydniowe.Planowalam w poniedzialek za tydzien to jest 12 dpt,ale troche mnie korci sprawdzic w piatek 9 dpt :-) i sama nie wiem jak to rozegram do konca :-)
Alfistka
O skurczybyk!!!No właśnie nie, bo nie prowadzi ciąży, a na tego co trafiłam... Słuchaj, bo ja mało co z krzesła nie spadłam:
Za jaką kwotę się u Ciebie prowadzi ciążę? I co to za lekarz? Może ja się tam przejdę, no ale najpierw muszę zrobić chociaż te wyniki z krwi i moczu. Ehh.. jestem zawiedziona, a stary grzyb zepsuł mi humor...
jeśli bierzesz luteine to ona może być odpowiedzialna. nie wiem czy przy in vitro możemy polegać na temperaturze tak samo jak przy naturalnym poczeciu..Dziewczyny czy stan podgorączkowy dopiero w 2dpt może świadczyć o tym, że organizm walczy z zarodkami? O co tu chodzi?
Ja mialam dzien po stan podgoraczkowyDziewczyny czy stan podgorączkowy dopiero w 2dpt może świadczyć o tym, że organizm walczy z zarodkami? O co tu chodzi?
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
gosia321
Trzeba bylo mu powiedziec ze tobie sie nie chce placic za tak gowniana wizyte. Odrazu by zmienil nastawienieNo właśnie nie, bo nie prowadzi ciąży, a na tego co trafiłam... Słuchaj, bo ja mało co z krzesła nie spadłam:
gosia321
Stan podgoraczkowy moze byc dobrym znakiemjeśli bierzesz luteine to ona może być odpowiedzialna. nie wiem czy przy in vitro możemy polegać na temperaturze tak samo jak przy naturalnym poczeciu..
reklama
natalix0
Ja byłam chora dwa dni przed transferem i trzymało mnie do 2 dni po. ...organizm zajął się zwalczaniem choroby i zapomniał o zarodku. ...efekt wiesz jaki jestDziewczyny czy stan podgorączkowy dopiero w 2dpt może świadczyć o tym, że organizm walczy z zarodkami? O co tu chodzi?
Podziel się: