reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No właśnie nie, bo nie prowadzi ciąży, a na tego co trafiłam... Słuchaj, bo ja mało co z krzesła nie spadłam:
1. mogę odstawić kw. foliowy, bo to g... daje
2. jak zapytałam o witaminy: "Możesz brać jakie się ci podobają"
3. założy mi Pan kartę ciąży? Teraz mi się nie chce ....

Wiele było takiego opryskliwego gadania.

Za jaką kwotę się u Ciebie prowadzi ciążę? I co to za lekarz? Może ja się tam przejdę, no ale najpierw muszę zrobić chociaż te wyniki z krwi i moczu. Ehh.. jestem zawiedziona, a stary grzyb zepsuł mi humor...
OMG co za buc!!! było mu owiedzieć że za wiyte nie zapłacisz bo ci się nie chce portfela otwierać...

Dziewczyny czy stan podgorączkowy dopiero w 2dpt może świadczyć o tym, że organizm walczy z zarodkami? O co tu chodzi?
Ogólnie od owulacji powinno się utrzymywać ok 37 stopni - dobra wróżba :D temp ciała nie powinna spadać poniżej tego bo maluchy mają zimno :D A jak jest cykl sztuczny to ogólnie progesteron podobno ma takie działanie że podwyższa delikatnie temp - czyli cieszta się :D

Dziękuję dziewczyny za wsparcie i w ogóle że jesteście. Jakiegoś mega doła po tej wizycie załapałam...
Dopiero w środę popołudniu kolejna wizyta i może coś się dowiem... Najgorsze że w tym czasie trzeba też normalnie funkcjonować chodzić do pracy itp. a mnie dziś prześladuje myśl co jeśli się nie uda...
Tym się będziesz przejmować dopiero jak nie wyjdzie!!! Teraz przestaw sie na pozytywne myślenie - uwolnij trochę endorfin, to też pomaga na jakość jajek. Ja łapię doła dopiero jak przychodzi @, każdą stymulację łącznie z tymi do iui przechodziłam jak nagrodę - zwłaszcza jak byłam po wizycie i okazywało się, że coś się dzieje :) A przy ifv to w ogóle miałam jakąś petardę w tyłku :D

Dziękuję dziewczyny za wsparcie i w ogóle że jesteście. Jakiegoś mega doła po tej wizycie załapałam...
Dopiero w środę popołudniu kolejna wizyta i może coś się dowiem... Najgorsze że w tym czasie trzeba też normalnie funkcjonować chodzić do pracy itp. a mnie dziś prześladuje myśl co jeśli się nie uda...
Sluchaj ;) mi po pierwszych 4 dniach stymulacji lekarz powiedział Pani w ogole nie zareagowa na leki, ja panika płacz bo przecież to było oczywiste zawsze pod górkę to dlaczego teraz ma byc inaczej. Mąż uspokajał, że będzie dobrze. Oczywiście miał racje :biggrin2:. Trzymam kciuki.

reklama
Do góry