reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

powiedzialam sobie ,ze musze byc w ciazy jeszcze w tym roku,,,,bede walczyc! wiem ,ze sie rozkleilam dla was tutaj ,ale emocje sa gora!Jestesmy z mezem tutaj sami ,nie rozmawialismy z rodzina o tej naszej ciezkiej walce ,,,o tym ze jest nam tak trudno nie dosc ze w obcym kraju to jeszcze sami na sam z tym problemem!walcze dalej bo dzeiciaczki czekaja
jesteś bardzo dzielna. karma istnieje i myślę że wkrótce dostaniesz nagrodę.

reklama
tylko ze tutaj chodzi ,ze my lakomimy sie a na dzieci czasu nie mamy
ehh, zawsze takie głupie gadanie będzie nam towarzyszyło... Jak się przyznasz że jet problem i to duży to znowu będzie gadanie że trzeba było wcześniej myśleć a nie teraz się obudzić... Musisz coś wymyślić i umiejętnie odpowiedzieć tak, żeby kopara opadła i zatkało kakao.
Ja na początku dla odwrócenia uwagi mówiłam, że najpierw musze studia skończyć, potem że muszę gdzieś mieszkac itp i też były docinki że jesteśmy chciwi itp Musimy się nauczyć to zlewać. Mamy dość swoich problemów. Także ciesz się, że przynajmniej pod tym względem macie spokój z dala od wścibskiej rodziny :D

Ale pamiętam siebie jak nie miałam świadomości ze ludzie maja takie problemy gdy mialam np 20lat i pewnie tez przykre rzeczy np dla uszu kuzynostwa mówiłam nie mając w ogóle tego świadomości.... syty głodnego nie zrozumie

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Mnie się nawet nikt o zdanie nie ytał tylko lekarz wpisał w procedurach, że będzie stosowany ten embrioglue. Ja o nim wcześniej słyszałam i nawet mi to było na rękę. Dokładnie tak - czego się nie robi, żeby zwiększyć szanse :D
Mi tez lekarz od razu powiedzial ze robimy z embrio glue i nscieciem laserowym otoczki czy jakos takos. Mam nadzieje ze moje kropeczki beda sie do srody pieknie dzielic bo mi serce peknie ..

ja sie nie lecze w Polsce!
u nas jest refundowane,ale to juzna walczylam ! nie chodzi o kase to chodzi o moje sily i o walke .!rozczarowałam sie i to na maxa ! bylam przy nadziei ,az do konca walczylam !mamy jeszcze dwa zamrozone .....ale co z tego jak pewnie nie wyjdzie nic z tego!dziewczyny przeciez ja jestem zdrowa nic mi nie dolega ,moj partner ma problem a teraz nawet w szpitalu powiedzieli jest mrozaczek jest super i ze to cykl naturalny! lezalam nic nie robilam ,dmuchalam na siebie i sralam ze wszsytkim wiec przy kolejnym gdybym miala sily jeszcze pojsc to juz nie wiem od czego to zalezaloby!
Kochanie, niestety najmniej nodze nas zależy przy zagniezdzeniu. Możemy wspomagać ten proces ale nawet najlepsi lekarze nie są w stanie zapewnić nam sukcesu. Proces rozrodu wciąż kryje przed człowiekiem wiele zagadek, mimo juz tak obszernej wiedzy dalej liczyć musimy na cud.
Mnóstwo dziś złych wieści a liczyłam na szczęśliwy dzień. ...

[emoji127] 28.10.2017

A nie mogłaś zostać u swojego z kliniki? Mój jedno szczęście prowadzi również ciąże, więc nie mam problemu...

No właśnie nie, bo nie prowadzi ciąży, a na tego co trafiłam... Słuchaj, bo ja mało co z krzesła nie spadłam:
1. mogę odstawić kw. foliowy, bo to g... daje
2. jak zapytałam o witaminy: "Możesz brać jakie się ci podobają"
3. założy mi Pan kartę ciąży? Teraz mi się nie chce ....

Wiele było takiego opryskliwego gadania.

Za jaką kwotę się u Ciebie prowadzi ciążę? I co to za lekarz? Może ja się tam przejdę, no ale najpierw muszę zrobić chociaż te wyniki z krwi i moczu. Ehh.. jestem zawiedziona, a stary grzyb zepsuł mi humor...

reklama
ja
Kochanie, niestety najmniej nodze nas zależy przy zagniezdzeniu. Możemy wspomagać ten proces ale nawet najlepsi lekarze nie są w stanie zapewnić nam sukcesu. Proces rozrodu wciąż kryje przed człowiekiem wiele zagadek, mimo juz tak obszernej wiedzy dalej liczyć musimy na cud.
Mnóstwo dziś złych wieści a liczyłam na szczęśliwy dzień. ...

[emoji127] 28.10.2017
rowniez liczylam,ze zadzwoni i powie ze ma dla nas dobra wiadomosc ,a tu zonk

Do góry