jesteś bardzo dzielna. karma istnieje i myślę że wkrótce dostaniesz nagrodę.powiedzialam sobie ,ze musze byc w ciazy jeszcze w tym roku,,,,bede walczyc! wiem ,ze sie rozkleilam dla was tutaj ,ale emocje sa gora!Jestesmy z mezem tutaj sami ,nie rozmawialismy z rodzina o tej naszej ciezkiej walce ,,,o tym ze jest nam tak trudno nie dosc ze w obcym kraju to jeszcze sami na sam z tym problemem!walcze dalej bo dzeiciaczki czekaja
reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
tylko ze tutaj chodzi ,ze my lakomimy sie a na dzieci czasu nie mamyJa w takich sytuacjach odpowiadam, że każdy ma 2 ręce - niech jedzie i się dorobi jak mu szkoda. Nikt nikomu nie każe klepać biedy.
dżoasia
ehh, zawsze takie głupie gadanie będzie nam towarzyszyło... Jak się przyznasz że jet problem i to duży to znowu będzie gadanie że trzeba było wcześniej myśleć a nie teraz się obudzić... Musisz coś wymyślić i umiejętnie odpowiedzieć tak, żeby kopara opadła i zatkało kakao.tylko ze tutaj chodzi ,ze my lakomimy sie a na dzieci czasu nie mamy
Ja na początku dla odwrócenia uwagi mówiłam, że najpierw musze studia skończyć, potem że muszę gdzieś mieszkac itp i też były docinki że jesteśmy chciwi itp Musimy się nauczyć to zlewać. Mamy dość swoich problemów. Także ciesz się, że przynajmniej pod tym względem macie spokój z dala od wścibskiej rodziny
To ja miałam farta do bardzo niewscibiajacej nosa rodziny....
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Ale pamiętam siebie jak nie miałam świadomości ze ludzie maja takie problemy gdy mialam np 20lat i pewnie tez przykre rzeczy np dla uszu kuzynostwa mówiłam nie mając w ogóle tego świadomości.... syty głodnego nie zrozumie
kredka82
Mi tez lekarz od razu powiedzial ze robimy z embrio glue i nscieciem laserowym otoczki czy jakos takos. Mam nadzieje ze moje kropeczki beda sie do srody pieknie dzielic bo mi serce peknie ..Mnie się nawet nikt o zdanie nie ytał tylko lekarz wpisał w procedurach, że będzie stosowany ten embrioglue. Ja o nim wcześniej słyszałam i nawet mi to było na rękę. Dokładnie tak - czego się nie robi, żeby zwiększyć szanse
anetka303
Kochanie, niestety najmniej nodze nas zależy przy zagniezdzeniu. Możemy wspomagać ten proces ale nawet najlepsi lekarze nie są w stanie zapewnić nam sukcesu. Proces rozrodu wciąż kryje przed człowiekiem wiele zagadek, mimo juz tak obszernej wiedzy dalej liczyć musimy na cud.ja sie nie lecze w Polsce!
u nas jest refundowane,ale to juzna walczylam ! nie chodzi o kase to chodzi o moje sily i o walke .!rozczarowałam sie i to na maxa ! bylam przy nadziei ,az do konca walczylam !mamy jeszcze dwa zamrozone .....ale co z tego jak pewnie nie wyjdzie nic z tego!dziewczyny przeciez ja jestem zdrowa nic mi nie dolega ,moj partner ma problem a teraz nawet w szpitalu powiedzieli jest mrozaczek jest super i ze to cykl naturalny! lezalam nic nie robilam ,dmuchalam na siebie i sralam ze wszsytkim wiec przy kolejnym gdybym miala sily jeszcze pojsc to juz nie wiem od czego to zalezaloby!
Mnóstwo dziś złych wieści a liczyłam na szczęśliwy dzień. ...
[emoji127] 28.10.2017
Vinszka
A nie mogłaś zostać u swojego z kliniki? Mój jedno szczęście prowadzi również ciąże, więc nie mam problemu...
No właśnie nie, bo nie prowadzi ciąży, a na tego co trafiłam... Słuchaj, bo ja mało co z krzesła nie spadłam:
1. mogę odstawić kw. foliowy, bo to g... daje
2. jak zapytałam o witaminy: "Możesz brać jakie się ci podobają"
3. założy mi Pan kartę ciąży? Teraz mi się nie chce ....
Wiele było takiego opryskliwego gadania.
Za jaką kwotę się u Ciebie prowadzi ciążę? I co to za lekarz? Może ja się tam przejdę, no ale najpierw muszę zrobić chociaż te wyniki z krwi i moczu. Ehh.. jestem zawiedziona, a stary grzyb zepsuł mi humor...
reklama
Szczescie1986
ja
rowniez liczylam,ze zadzwoni i powie ze ma dla nas dobra wiadomosc ,a tu zonkKochanie, niestety najmniej nodze nas zależy przy zagniezdzeniu. Możemy wspomagać ten proces ale nawet najlepsi lekarze nie są w stanie zapewnić nam sukcesu. Proces rozrodu wciąż kryje przed człowiekiem wiele zagadek, mimo juz tak obszernej wiedzy dalej liczyć musimy na cud.
Mnóstwo dziś złych wieści a liczyłam na szczęśliwy dzień. ...
[emoji127] 28.10.2017
Podziel się: