mi liczył na każdej wizycie. i na każdej było tyle samo. przez pierwszy tydzień słabo rosły ale później juz ruszyło i byłam spokojniejsza. o kształcie nic nie mówił ale widziałam ze nie wszystkie były idealnie okrągłe. nie martw się na zapas! ☺Dziewczyny a kiedy Wam policzyli i powiedzieli ile macie pęcherzyków? Którejś z Was lekarz coś o kształtach mówił? Bardzo się martwię
reklama
Matko co za bucNo właśnie nie, bo nie prowadzi ciąży, a na tego co trafiłam... Słuchaj, bo ja mało co z krzesła nie spadłam:
1. mogę odstawić kw. foliowy, bo to g... daje
2. jak zapytałam o witaminy: "Możesz brać jakie się ci podobają"
3. założy mi Pan kartę ciąży? Teraz mi się nie chce ....
Wiele było takiego opryskliwego gadania.
Za jaką kwotę się u Ciebie prowadzi ciążę? I co to za lekarz? Może ja się tam przejdę, no ale najpierw muszę zrobić chociaż te wyniki z krwi i moczu. Ehh.. jestem zawiedziona, a stary grzyb zepsuł mi humor...
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
natalix0
Fanka BB :)
O jejku. ...co to za lekarz? ?!!!Odechciewa się wszystkiego. ...Gameta dr Śliwiński-wizyta ciążowa 150 zł. Ja juz na wizytę w piątek miałam zrobić tsh i FT4,progesteron i bhcg a teraz na 27.07 glukoza, morfologia, mocz, progesteron i bhcg. A to Twoje pierwsze zlecone badania?No właśnie nie, bo nie prowadzi ciąży, a na tego co trafiłam... Słuchaj, bo ja mało co z krzesła nie spadłam:
1. mogę odstawić kw. foliowy, bo to g... daje
2. jak zapytałam o witaminy: "Możesz brać jakie się ci podobają"
3. założy mi Pan kartę ciąży? Teraz mi się nie chce ....
Wiele było takiego opryskliwego gadania.
Za jaką kwotę się u Ciebie prowadzi ciążę? I co to za lekarz? Może ja się tam przejdę, no ale najpierw muszę zrobić chociaż te wyniki z krwi i moczu. Ehh.. jestem zawiedziona, a stary grzyb zepsuł mi humor...
Agnieś191
A który to u Ciebie dc? Ja ilość miałam podaną krótko przed punkcja także na początku mało wiedziałam, liczył zawsze, ale po cichu jakby sobie i mówił jeszcze drobnica jak pytałam. Zwiekszono mi dawkę i wtedy poszlo. Ja ogólnie byłam długo stymulowana bo 14 dni bo słabo mi rosły. O ksztaltach lekarz nic mi nie mówił.Dziewczyny a kiedy Wam policzyli i powiedzieli ile macie pęcherzyków? Którejś z Was lekarz coś o kształtach mówił? Bardzo się martwię
anetka303
Odstresuj się kochana i do dziełaNo więc plan jest prosty - litrowe lody i butla z winem bo dziś mam wolne - oprócz tego kupiłam se papierochy a co
A tak poważnie od 5 do 21 dc dostałam orgametril 2x1 i podobno ma zdziałać cuda, czekam na kolejną @ i jak jajniki przestaną fiksować to w następnym cyklu crio. A tak ogólnie wqrwiona jestem bo jak trzeba było to nieroby jedne nawet na leki nie reagowały a teraz sie im zachciewa produkcję na własną rękę zaczynać. A prosił ktoś o to???!! [emoji14] Szkoda tylko, że to ***** nie pękło jak było odpowiednich rozmiarów. No takiego scenariusza to sie nie spodziewałam. Znowu z liścia...
[emoji127] 28.10.2017
walczaca o szczescie
Oj zdenerwowal Cie? To zmieniaj abys sie dobrze czuła, aczkolwiek karta ciazy to chyba ok 10 tygodnia dopiero ;-)A ja po wizycie... szczerze? Zmieniam ginekologa, nawet karty ciąży mi nie założył ... taki gbur
walczaca o szczescie
Planowalam w poniedzialek za tydzien to jest 12 dpt,ale troche mnie korci sprawdzic w piatek 9 dpt :-) i sama nie wiem jak to rozegram do konca :-)Będzie a ty kiedy testujesz?
Oczekiwanie2017
Dziewczyny a kiedy Wam policzyli i powiedzieli ile macie pęcherzyków? Którejś z Was lekarz coś o kształtach mówił? Bardzo się martwię
Ja na każdej wizycie miałam mówione ile i na którym jajniku jest pęcherzyków. Co do kształtu to widzialam, że nie były piękne okrągłe, bo przecież nie ma takiej możliwości (jak jest jeden pecherzyk to on sobie może być ładny, jeśli jest dużo to muszą jakoś zmieścić się na jajnikach a miejsca przecież nie mają aż tak dużo więc układają się w takie formy na jakie im przestrzeń pozwala). Ale moja dr nie komentowala w żaden sposob ich wyglądu. I jak się potem okazało nie wygląd był najważniejszy bo pobrali sporo i prawie wsyztskie dojrzałe.
Alfistka
Looojjjj fuuujjj...., gburów nie lubimy, On ma podtrzymywać na duchu a nie dołować, niech spada dziad!A ja po wizycie... szczerze? Zmieniam ginekologa, nawet karty ciąży mi nie założył ... taki gbur
reklama
Podziel się: