reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Pixie_Dixie dawno Cię nie widziałam co u Ciebie?

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Ja podczytuje, ale pisać nie mam co [emoji12] Czekam na pierwsza od 6 miesięcy @ i trochę sie jej obawiam [emoji15]Czuje sie fizycznie dobrze, psychicznie znacznie lepiej. Po miesiączce jakąś wizytę w klinice planuje i tak do jesieni.. po moje maleństwa [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Hej jestem tu nowa i mam prośbę nie mogę się doszukać nigdzie odpowiedzi więc może doświadczone osoby na forum mi pomogą :) jestem po in vitro z jednym zarodkiem ( blastocystką ) Nie mogłam oczywiście się doczekać i w sobotę ( 9 dpt ) zrobiłam betę - 28.65.
Dziś wg zaleceń lekarza ( 11 dpt ) zrobiłam znów i tym razem 15.85. I teraz kombinuję czy jest jeszcze szansa ?
Czy jest możliwość żeby ta sobotnia beta była wyższa przez leki podane do transferu a ta ciążowa nie była jeszcze tak wysoka ??
Witaj,

Miałaś transfer świeżaka, czy to był criotransfer?? Jeśli miałaś criotransfer na sztucznym cyklu (bez owulacji) to nie ma takiej opcji, jeśli inny, to zależy od leków jakie brałaś.

Spadająca beta nie wróży jednak dobrze, proponowałabym ci powtórzyć betę za 2 dni, jeśli nadal spada... no nie muszę pisać, jeśli zacznie znów rosnąć jest szansa.

nie mam dobrej wiadomosci1 wlasnie dostalam telefon wynnik negatywny!ryczec mi sie chce.... myslalam ,ze tym razem wyjdzie nie dostałam zadnych plamien nic a nic i bylam przy nadziei! od czego to zalezy ....dziewczyny ja juz nie mam sily podchodzic 5 raz ....
NIE MO ŻLI WE, nie wierzę!!! Kurde, no, wrrrrrr

Powiedzcie mi kochane czy te z Was które przed stymulacja brały antyki to bolało podbrzusze i jajniki?
Mnie boli i to czasem tak że ciężko wytrzymać. ..ale na szczęście jest to chwilowe...
Jeśli któraś tak miała to jak przeszła stymulację ?
Mam długi protokół.
Ja miałam to przejdzie spokojnie :):)

Dobra to ja zaczynam chu**we wiesci. Wyhodowalam torbiel na 5cm i gucio z transferu w tym cyklu. Zawsze cos. Qrwa :(
Podobną sytuację miałam w poprzednim podejściu, tylko mój torbiel miał 9 cm...., niestety Kochana na tym polega nasze choróbsko PCO, jesteśmy zdolne do tworzenia torbieli wtedy kiedy są najmniej potrzebne france podłe....
Głowa do góry, wchłonie się......i jak ja to mówię "głową muru nie przebijesz" czyli trzeba cierpliwie czekać!

reklama
Jestem nowicjuszką choć trochę leciwą zbliżam się do 40, pierwsza stymulacja i nie wiem czy coś wyhoduję Jestem po ciąży pozamacicznej 17 lat temu, później nic. Martwię się bo to ostatni dzwonek , szansa, ale czy realna? Fajnie ,że znalazłam to forum miło się czyta jak się wspieracie, pozdrawiam
Witaj Gaska,

Jesteśmy w różnym wieku, ale każda z nas się stara, próbuje i mam nadzieję nie poddaje tak łatwo.

Nowe dziewczyny, rozgośćcie się, jesteśmy tu po to, żeby się wspierać :)

Do góry