reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczyny poprostu nie wiem co sie stalo! nie doszlo do mnie jeszcze to,ze nie bede mama!***** to tak boli ja serio sfiksuje zaraz!dlaczego....mrozaczek zajebisty,ja zdrowa,i lezalam i nic
Lezenie niczego nie gwarantuje. Ja bylam na l4 ale sprzatalam gotowalam energia mnie roznosila.

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

nie mam dobrej wiadomosci1 wlasnie dostalam telefon wynnik negatywny!ryczec mi sie chce.... myslalam ,ze tym razem wyjdzie nie dostałam zadnych plamien nic a nic i bylam przy nadziei! od czego to zalezy ....dziewczyny ja juz nie mam sily podchodzic 5 raz ....
ja pierdole naprawdę mi przykro bardzo. myślałam że chociaż tobie wyjdzie.. ściskam mocno...

A ja mam dziś 5dpt i jakoś brzuch zaczyna mi dokuczać tak trochę bardziej jak na okres :/ oby to nie to! :-)
Dziewczyny miałam podawany 4 dniowy zarodek, 9 dpt to już można robić bete czy za wcześnie? W planach miałam dopiero 12, ale sama już nie wiem :/

Mi sikance( słabe ) wychodziły juz od 7dpt a 9dpt beta 77. Ja bym robiła sikanca ale sie nim nie przejmowała jak nie wyjdzie i szła na betę. Ja miałam 2 zarodki 3 dniowe, jeden był widoczny na usg ale " niemrawy" i odszedł [emoji20]

Hej jestem tu nowa i mam prośbę nie mogę się doszukać nigdzie odpowiedzi więc może doświadczone osoby na forum mi pomogą :) jestem po in vitro z jednym zarodkiem ( blastocystką ) Nie mogłam oczywiście się doczekać i w sobotę ( 9 dpt ) zrobiłam betę - 28.65.
Dziś wg zaleceń lekarza ( 11 dpt ) zrobiłam znów i tym razem 15.85. I teraz kombinuję czy jest jeszcze szansa ?
Czy jest możliwość żeby ta sobotnia beta była wyższa przez leki podane do transferu a ta ciążowa nie była jeszcze tak wysoka ??

No raczej z tego nic nie bedzie, wyglada na biochemiczna, ale cuda sie zdążają, pewnie lekarz jeszcze raz każe zrobić betę i odstawić leki jak znakowy spadła [emoji26]

nie mam dobrej wiadomosci1 wlasnie dostalam telefon wynnik negatywny!ryczec mi sie chce.... myslalam ,ze tym razem wyjdzie nie dostałam zadnych plamien nic a nic i bylam przy nadziei! od czego to zalezy ....dziewczyny ja juz nie mam sily podchodzic 5 raz ....

Bardzo mi przykro, tak długo juz walczysz [emoji26] ale nie poddawaj sie!

Jestem nowicjuszką choć trochę leciwą zbliżam się do 40, pierwsza stymulacja i nie wiem czy coś wyhoduję Jestem po ciąży pozamacicznej 17 lat temu, później nic. Martwię się bo to ostatni dzwonek , szansa, ale czy realna? Fajnie ,że znalazłam to forum miło się czyta jak się wspieracie, pozdrawiam

OCZYWIŚCIE ze masz szanse!! Ilość jajek nie zawsze idzie w parze z ich jakością i jak widać na forum wystarczy jeden zarodeczek. Trzymam kciuki [emoji1307]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

kochana ja widze ,ze ja mam takie same leki jak wy tutaj! moje wynniki sa bardzo dobre wrecz ksiazkowe!zmienilam klinike bo tam zdawalo mi sie ze byl handelek ,a teraz mam zdaje sie dobra klinike b znajoma wlasnie dzieki tej klinice spodziewa sie dzidziusia!jej partner miala bardzo kiepskie i wyszlo! a u mnie do cholery jasnej nie wiem co mam zrobic?!
A miałaś kiedyś podawane 2 zarodki? Jest szansa na to, żebyś zaryzykowała i przytuliła teraz oba? Może w 2 będzie im raźniej :) Jeśli wszystko z Tobą ok, to trzeba pewnie próbować dalej, w końcu trafi się ten szczęśliwy los na tej zakichanej loterii!

reklama
Do góry