reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@dżoasia Jesteśmy tu po to, żeby się wspierać i dodawać sił i otuchy. Wiem,że każdy miesiąc w którym nic się nie dzieje jest miesiącem z naszej perspektywy straconym. Lepiej jednak podejść bez torbieli i zwiększyć szansę niż potem martwić się niepowodzeniami . Tule Cię mocno.
Chyba wiem :p Ale ponarzekać se muszę :D

To tylko się cieszyć. Niestety w Polsce wydajemy grube pieniądze, ja jestem zadłużona na lata. Jeśli masz mrozaczki na pewno się zdecydujesz kwestia czasu. Może zrób jeszcze jakies badania? U nas niby byl czynnik meski wskazaniem a przy stymulacji i hodowaniu jajek okazalo sie ze i u mnie dziwnie to wygląda. Nie wiem gdzie sie leczysz i jakie leki masz po transferze ale ja byłam na maksa obstawiona lekami i pilam codziennie kieliszek wina wytrawnego ponoc pomaga na zagniezdzanie. Tak naprawdę to loteria [emoji45]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
kochana ja widze ,ze ja mam takie same leki jak wy tutaj! moje wynniki sa bardzo dobre wrecz ksiazkowe!zmienilam klinike bo tam zdawalo mi sie ze byl handelek ,a teraz mam zdaje sie dobra klinike b znajoma wlasnie dzieki tej klinice spodziewa sie dzidziusia!jej partner miala bardzo kiepskie i wyszlo! a u mnie do cholery jasnej nie wiem co mam zrobic?!

ja sie nie lecze w Polsce!
u nas jest refundowane,ale to juzna walczylam ! nie chodzi o kase to chodzi o moje sily i o walke .!rozczarowałam sie i to na maxa ! bylam przy nadziei ,az do konca walczylam !mamy jeszcze dwa zamrozone .....ale co z tego jak pewnie nie wyjdzie nic z tego!dziewczyny przeciez ja jestem zdrowa nic mi nie dolega ,moj partner ma problem a teraz nawet w szpitalu powiedzieli jest mrozaczek jest super i ze to cykl naturalny! lezalam nic nie robilam ,dmuchalam na siebie i sralam ze wszsytkim wiec przy kolejnym gdybym miala sily jeszcze pojsc to juz nie wiem od czego to zalezaloby!
Badałaś immunologię? Może trzeba gdzieś indziej poszukać przyczyny...

reklama
kochana ja widze ,ze ja mam takie same leki jak wy tutaj! moje wynniki sa bardzo dobre wrecz ksiazkowe!zmienilam klinike bo tam zdawalo mi sie ze byl handelek ,a teraz mam zdaje sie dobra klinike b znajoma wlasnie dzieki tej klinice spodziewa sie dzidziusia!jej partner miala bardzo kiepskie i wyszlo! a u mnie do cholery jasnej nie wiem co mam zrobic?!
Prolutex lutinus duphaston clexane? I jeszcze duzo więcej niestety. Jesli te same leki jesli klinika dobra a Ty zdrowa to widocznie musisz walczyć dalej o tę dwójkę. Tak jak pisalam to niestety loteria...

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Do góry