Alfistka
Fanka BB :)
Jak się czujesz?Powodzenia dziś dziewczyny na wizytach
A testujacym wysokich wyników i uśmiechu na twarzy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak się czujesz?Powodzenia dziś dziewczyny na wizytach
A testujacym wysokich wyników i uśmiechu na twarzy
Lekarz mi kazał już po 4 dniach ale to bardziej dla hormonów i po 7 dniach i po 11 dniach...A ja mam dziś 5dpt i jakoś brzuch zaczyna mi dokuczać tak trochę bardziej jak na okres :/ oby to nie to! :-)
Dziewczyny miałam podawany 4 dniowy zarodek, 9 dpt to już można robić bete czy za wcześnie? W planach miałam dopiero 12, ale sama już nie wiem :/
Płakać się chce,,,, przykro mi,,,,nie wiem od czego zależy ta nasza loterianie mam dobrej wiadomosci1 wlasnie dostalam telefon wynnik negatywny!ryczec mi sie chce.... myslalam ,ze tym razem wyjdzie nie dostałam zadnych plamien nic a nic i bylam przy nadziei! od czego to zalezy ....dziewczyny ja juz nie mam sily podchodzic 5 raz ....
Mój był ze mną w kinie i też mu się podobałoFilm prze kozak, dobrze,ze mąż go nie widział [emoji23][emoji28]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
@Vinszka jak tam u Ciebie? Dzieje Ci się już "coś"?
A może immunologia??ja sie nie lecze w Polsce!
u nas jest refundowane,ale to juzna walczylam ! nie chodzi o kase to chodzi o moje sily i o walke .!rozczarowałam sie i to na maxa ! bylam przy nadziei ,az do konca walczylam !mamy jeszcze dwa zamrozone .....ale co z tego jak pewnie nie wyjdzie nic z tego!dziewczyny przeciez ja jestem zdrowa nic mi nie dolega ,moj partner ma problem a teraz nawet w szpitalu powiedzieli jest mrozaczek jest super i ze to cykl naturalny! lezalam nic nie robilam ,dmuchalam na siebie i sralam ze wszsytkim wiec przy kolejnym gdybym miala sily jeszcze pojsc to juz nie wiem od czego to zalezaloby!
To tak jak ja tylko ja mam jednak jednego :-) koedy pierwsza beta? W ktorym dpt?? :-)Te Kropeczki 4 dniowe są podane bo 5-cio dniowe byłyby w niedzielę a klinika zamknięta i w po za późno
A może... zrób tak jak ewelin86 - podeszła od niechcenia, bez myślenie, bez oczekiwań i.. się udało...ja sie nie lecze w Polsce!
u nas jest refundowane,ale to juzna walczylam ! nie chodzi o kase to chodzi o moje sily i o walke .!rozczarowałam sie i to na maxa ! bylam przy nadziei ,az do konca walczylam !mamy jeszcze dwa zamrozone .....ale co z tego jak pewnie nie wyjdzie nic z tego!dziewczyny przeciez ja jestem zdrowa nic mi nie dolega ,moj partner ma problem a teraz nawet w szpitalu powiedzieli jest mrozaczek jest super i ze to cykl naturalny! lezalam nic nie robilam ,dmuchalam na siebie i sralam ze wszsytkim wiec przy kolejnym gdybym miala sily jeszcze pojsc to juz nie wiem od czego to zalezaloby!
A wiesz co to znaczy?No więc plan jest prosty - litrowe lody i butla z winem bo dziś mam wolne - oprócz tego kupiłam se papierochy a co
A tak poważnie od 5 do 21 dc dostałam orgametril 2x1 i podobno ma zdziałać cuda, czekam na kolejną @ i jak jajniki przestaną fiksować to w następnym cyklu crio. A tak ogólnie wqrwiona jestem bo jak trzeba było to nieroby jedne nawet na leki nie reagowały a teraz sie im zachciewa produkcję na własną rękę zaczynać. A prosił ktoś o to???!! Szkoda tylko, że to ***** nie pękło jak było odpowiednich rozmiarów. No takiego scenariusza to sie nie spodziewałam. Znowu z liścia...
ja tez nie wierze jeszczeNIE MO ŻLI WE, nie wierzę!!! Kurde, no, wrrrrrr