reklama
meg86
Fanka BB :)
Super napewno zostaną z mamusią. Mi przecinali otoczki bo ponoć twarde blonki miały. Trzymam kciuki. Kiedy hcg?Dziewczynki mam swoje dwa Skarby w sobie i tak się czuję cudownie jak o Nich pomyślę....
Lekarz powiedział, że obydwa są "zajebiste" (cytuje lekarza )
Zostańcie ze mną moje Kruszynki najdroższe na świecie... <3 :-* <3 :-*
Alfistka
Nie Kochana, ja drugie podejście i drugi raz zostały dwa zarodki, które już są u MamusiJa dzięki wam na forum wiedziałam o nospie i magnezie i brałam wczoraj trzy razy nospe dzisiaj dwa i już jakby mniejsze skurcze a jak twoje zarodki? Zostało coś Jeszce?
biorę nospę 3x1 spokojnie, lekarz powiedział, że lepsze to niż skurcze macicy, także na luzie bierz i będzie lepiej
Alfistka
Super napewno zostaną z mamusią. Mi przecinali otoczki bo ponoć twarde blonki miały. Trzymam kciuki. Kiedy hcg?
Ja też przecinane miałam
Ja mam 4 weryfikacje w sumie, tak lekarz kazał ale tu bardziej o hormony na początku chodzi, pierwsza 19-07, druga 22-07, trzecia 26-07, a ostatnia 02-08
meg86
To teraz musimy wytrwać i nie zwariować będzie dobrze czuje toNie Kochana, ja drugie podejście i drugi raz zostały dwa zarodki, które już są u Mamusi
biorę nospę 3x1 spokojnie, lekarz powiedział, że lepsze to niż skurcze macicy, także na luzie bierz i będzie lepiej
gosia321
Super kropeczki kochane zostancie z mamcia na 9 miesiecyDziewczynki mam swoje dwa Skarby w sobie i tak się czuję cudownie jak o Nich pomyślę....
Lekarz powiedział, że obydwa są "zajebiste" (cytuje lekarza )
Zostańcie ze mną moje Kruszynki najdroższe na świecie... <3 :-* <3 :-*
Szczescie1986
czy to dobrze ,ze nie mam żadnego wogóle plamienia,nie mam nic,a jutro jade na tescik
Alfistka
Razem na porodówkę jedziemy, pamiętaj o tymSuper napewno zostaną z mamusią. Mi przecinali otoczki bo ponoć twarde blonki miały. Trzymam kciuki. Kiedy hcg?
meg86
Ja mam progesteron zrobić 20 a hcg 27 ale chyba pokusze się i zrobię 25. No chyba że jakimś cudem wytrzymam do 27Ja też przecinane miałam
Ja mam 4 weryfikacje w sumie, tak lekarz kazał ale tu bardziej o hormony na początku chodzi, pierwsza 19-07, druga 22-07, trzecia 26-07, a ostatnia 02-08
reklama
[emoji110] [emoji110] [emoji110]Dziewczyny to juz jutro jade na test. Nic nie sugeruje,ze dostane miesiaczke oczywiscie mam taka nadzieje,i może byc te plamienie wieczorem oby nie! trzymajcie kciuki
Podziel się: