reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki mam swoje dwa Skarby w sobie i tak się czuję cudownie jak o Nich pomyślę.... :D:D
Lekarz powiedział, że obydwa są "zajebiste" (cytuje lekarza ;);) )

Zostańcie ze mną moje Kruszynki najdroższe na świecie... <3 :-* <3 :-*
Super :) napewno zostaną z mamusią. Mi przecinali otoczki bo ponoć twarde blonki miały. Trzymam kciuki. Kiedy hcg?

Ja dzięki wam na forum wiedziałam o nospie i magnezie i brałam wczoraj trzy razy nospe dzisiaj dwa i już jakby mniejsze skurcze :) a jak twoje zarodki? Zostało coś Jeszce?
Nie Kochana, ja drugie podejście i drugi raz zostały dwa zarodki, które już są u Mamusi :D:D
biorę nospę 3x1 spokojnie, lekarz powiedział, że lepsze to niż skurcze macicy, także na luzie bierz i będzie lepiej :D:D

Super :) napewno zostaną z mamusią. Mi przecinali otoczki bo ponoć twarde blonki miały. Trzymam kciuki. Kiedy hcg?

Ja też przecinane miałam :D:D
Ja mam 4 weryfikacje w sumie, tak lekarz kazał ale tu bardziej o hormony na początku chodzi, pierwsza 19-07, druga 22-07, trzecia 26-07, a ostatnia 02-08 :D:D

Ja też przecinane miałam :D:D
Ja mam 4 weryfikacje w sumie, tak lekarz kazał ale tu bardziej o hormony na początku chodzi, pierwsza 19-07, druga 22-07, trzecia 26-07, a ostatnia 02-08 :D:D
Ja mam progesteron zrobić 20 a hcg 27 ale chyba pokusze się i zrobię 25. No chyba że jakimś cudem wytrzymam do 27

reklama
Do góry