meg86
Fanka BB :)
Nie może być inaczejRazem na porodówkę jedziemy, pamiętaj o tym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie może być inaczejRazem na porodówkę jedziemy, pamiętaj o tym
Powodzenia Kciukiczy to dobrze ,ze nie mam żadnego wogóle plamienia,nie mam nic,a jutro jade na tescik
Może kwestia dawki, ja miałam menopur 375 dawka i było 16 jajek. Amh mam ponad 7 a słabo reagowałam i z dawki 200 lekarz zwiększył mi właśnie do 375Dziewczyny znow mnie troche nie bylo pewnie mnie nie kojarzycie - oprócz Aduni i Joko - dla przypomnienia 2 ivf nie udane w fertimedica w Wawie. Podejrzewali nam wady genetyczne bo w ostatnim ivf jakies esy floresy wyszy w komorkach i się nie pozapładniały i teraz tak:na wyniki czekalismy 4 tyg. ale jest wszystko ok! i teraz sie zastanawiam czy nie powinnam zmienic kliniki skoro 2 razy invitro nie udane?? Jak Wyrobiłyście? To pierwsze pytanie a drugie to powiedźcie porszę czym Was stymulowano? Ja mam 38 lat wiec dostałam elonve, ale tylko 6 pecherzykow mialam a drugim razem menopur 225 ale też tylko 6 sztuk... czy sa jakiem inne mocniejsze leki stymulejace na takie wiekowe babeczki ?
Doooooooobrzeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!czy to dobrze ,ze nie mam żadnego wogóle plamienia,nie mam nic,a jutro jade na tescik
Ja tez z M czasami spiecia mamy ale to jest wynik ivf sytuacji. Czasami juz nas to przerasta plus inne problemy nakladaja sie w najmniej oczekiwanym momencie. Ciezko zapanowac nad emocjami[emoji20]A ja mam dziś okrutny dzien i pierwszy raz od początku calej procedury poklocilam sie z M... :-( teraz mam wyrzuty sumienia że mialam być usmiechnieta i niczym sie nie martwić dla Kropka a tu zadyma sie rozkrecila :-(
kutwaaaa brzydko powiem ja już nie doczekam sięDoooooooobrzeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Wypij meliskę i marsz do spania!!! I zaraz będzie jutrokutwaaaa brzydko powiem ja już nie doczekam się
zaraz serio dostanę okresu z podekscytowaniaWypij meliskę i marsz do spania!!! I zaraz będzie jutro
Co do klini tez mysle o zmianie na novum, ale jeszcze sie waham, jak moja ginek mi dobry plan jutro przedstawi to jeszcze dam jej szansę. Kochana a jak się wykrywa tą endometriozę? Robi się jakieś badanie?? JaCię też w iui kojarzęHejka, ja tez cię pamietam z iui ty już po dwóch ivf??
Chyba tez w lutym tu z iui przyszłaś? Ja dopiero jedno ivf. Mam 35 lat. U mnie tez było słabo z jajkami i zarodkami (a mam super amh). Tzn po menopur 225 miałam 3 pecherzyki, z czego 2 dojrzale i zero zarodków do transferu.
Zmieniłam klinikę ( na nOvum). W nowej powiedzieli od razu ze mam endometriozę wiec słabe jajeczka i koniecznie długi protokół z antykoncepcja przed. Także myśle ze to będzie u mnie klucz do sukcesu. Może u ciebie tez jest potrzeba zmiany protokołu.
Ja myśle ze purgeon jest dobry. Dziewczyny ładnie obradzaly w jajka po nim.
EEEEEEEjjjjjjjjjjjjjj!!! Ani mi się waż tak myśleć istoto Ty!!!! Masz nam zająć miejsce na porodówce!!! Kolejka się codziennie wydłużazaraz serio dostanę okresu z podekscytowania