reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jak to jest z ta luteina? Cxy ona powinna blokować @? Ostatnio brałam i pojawiło się i tak plamienie.
Jak mnie wcześniej leczył taki zwykły doktorek - wielbiciel tabletek, które nie działały to bardzo często przy luteinie pojawiało się już plamienie, więc ją odstawiałam i rozkręcała się @ a teraz jak odstawiam to muszę czekać jeszcze z tydzień zanim przylezie

Każda z nas stając codziennie przed lustrem zadaje sobie to pytanie: co robię k...a źle, dlaczego nie jestem w ciąży, ile można? itp....I każda z nas patrzy na kobiety w ciąży z przykrością, że czemu ja jeszcze nie jestem..., wiem, że to boli ale nic na to nie poradzimy, to loteria pewnego rodzaju w której jedne wygrywają wcześniej a drugie później, ale w końcu wszystkie w tej loterii wygramy, głowa go góry!!! :D:D
Dziewczyny wy mnie podtrzymujecie na duszy!!!ten czas te 2 tygodnie to dla mnie jak wiecznosc ...licze te dni poniedzialek tuz tuz .mysle pozytywnie i cos serduszko mi moei ,ze test nie pokazal dobrze

Dziewczyny wy mnie podtrzymujecie na duszy!!!ten czas te 2 tygodnie to dla mnie jak wiecznosc ...licze te dni poniedzialek tuz tuz .mysle pozytywnie i cos serduszko mi moei ,ze test nie pokazal dobrze
Oby oby!!! Czekam z niecierpliwością na Twój wynik poniedziałkowy :) Dawaj znać od razu!!!
A ja się cieszę, że taki wysyp transferów u nas!!! Ale czas będzie szybko leciał!!! Od bety do bety i ani się obejrzę jak sama będę srakać ze strachu przed wynikiem :D:D:D

Pojechałam dzisiaj do Kauflandu po jedzenie bezglutenowe, kurcze, Dziewczyny jakie to jest drogie!!!
Za 5 kromek chleba zapłaciłam 6,99 zł, za spód do pizzyx2 bo w jednym pudełku (sam spód) 16,99 zł, ciasta takie zwykłe herbatniki 150 gr 7,99 zł i te same 7,99 za garstkę panierki!!! Ja zbankrutuję chyba ;);)

reklama
Sikance oszukance! @gosia321 pisała kiedyś że w naszym przypadku sikance powinny byc zabronione i ja sie w 100% z tym zgadzam :-)

Dziewczyny mnie w 12dpt blaski przy becie 916 wyszła ledwo blada kreska więc sikance na prawdę późno wychodzą. Po co się stresować jak nie wyjdzie lepiej iść na betę. Chyba że nie można tak jak dziewczyny nie mieszkające w pl.

Do góry