natalix0
Fanka BB :)
Kochana jutro nic nie robię, tylko trzymam za Ciebie kciuki.... Już teraz musi się udać!!!!4 dniowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana jutro nic nie robię, tylko trzymam za Ciebie kciuki.... Już teraz musi się udać!!!!4 dniowe
Jak mnie wcześniej leczył taki zwykły doktorek - wielbiciel tabletek, które nie działały to bardzo często przy luteinie pojawiało się już plamienie, więc ją odstawiałam i rozkręcała się @ a teraz jak odstawiam to muszę czekać jeszcze z tydzień zanim przylezieDziewczyny jak to jest z ta luteina? Cxy ona powinna blokować @? Ostatnio brałam i pojawiło się i tak plamienie.
4 dnioweA ilu dniowe jutro będą?
Zostana zostana zobaczysz! [emoji7] [emoji7] [emoji110] [emoji110]Dziewczynki potrzebuję jutro Waszych wszystkich kciuków, mam 2 zarodki i biorę obydwa ze sobą i mam nadzieję, że na 9 miesięcy
Dziewczyny wy mnie podtrzymujecie na duszy!!!ten czas te 2 tygodnie to dla mnie jak wiecznosc ...licze te dni poniedzialek tuz tuz .mysle pozytywnie i cos serduszko mi moei ,ze test nie pokazal dobrzeKażda z nas stając codziennie przed lustrem zadaje sobie to pytanie: co robię k...a źle, dlaczego nie jestem w ciąży, ile można? itp....I każda z nas patrzy na kobiety w ciąży z przykrością, że czemu ja jeszcze nie jestem..., wiem, że to boli ale nic na to nie poradzimy, to loteria pewnego rodzaju w której jedne wygrywają wcześniej a drugie później, ale w końcu wszystkie w tej loterii wygramy, głowa go góry!!!
Oby oby!!! Czekam z niecierpliwością na Twój wynik poniedziałkowy Dawaj znać od razu!!!Dziewczyny wy mnie podtrzymujecie na duszy!!!ten czas te 2 tygodnie to dla mnie jak wiecznosc ...licze te dni poniedzialek tuz tuz .mysle pozytywnie i cos serduszko mi moei ,ze test nie pokazal dobrze
Trzymam kciuki za Twoje dwie kropeczki4 dniowe
Ale się wpisałamDziewczyny, kalendarz nam się kurczy, prosze o wpisywanie sie!!!! Terror kalendarzowej jest straszny ;p
Sikance oszukance! @gosia321 pisała kiedyś że w naszym przypadku sikance powinny byc zabronione i ja sie w 100% z tym zgadzam :-)