reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja chyba sfiksuje...czyzby 4 raz bedzie pechowy?? Co robie zle,ze mam takiego pecha ...obchodzilam sie z soba jak z jajkiem i co znowu bedzie negatywnie.....co wy robie,ze wam sie udaje....jestem zmeczona juz,a jak na zlosc wokol mnie same kobiety z brzuszkami lub noworodkami. Jest tak mi przykro ,ze nie dam rady powstrzymac sie od lez.
Każda z nas stając codziennie przed lustrem zadaje sobie to pytanie: co robię k...a źle, dlaczego nie jestem w ciąży, ile można? itp....I każda z nas patrzy na kobiety w ciąży z przykrością, że czemu ja jeszcze nie jestem..., wiem, że to boli ale nic na to nie poradzimy, to loteria pewnego rodzaju w której jedne wygrywają wcześniej a drugie później, ale w końcu wszystkie w tej loterii wygramy, głowa go góry!!! :D:D

reklama
Do góry