Gratulacje!!!!!!Już mam wynik a więc hur hur hur beta 270 estradiol 3592 progesteron 29.13
I tak ma być!!! Który to dpt i ile zarodków bo beta piękna!!!!
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!!!!!Już mam wynik a więc hur hur hur beta 270 estradiol 3592 progesteron 29.13
Piękna ZosiaZosia jest Zosią nic Jej nie wyrosłoma się kwitnąco. Tylko z tego wszystkiego nie wiem ile mierzy. Krwiak się wchłonąl. Plamienie jest od odklejajacej sie owodni i pewnie się utrzyma do 16tc, ale w takim miejscu, że nie zagraża Małej a ja najlepiej leżeć mamZobacz załącznik 814680
Jak ja lubie takie wiadomosci[emoji16] gratulacje!Już mam wynik a więc hur hur hur beta 270 estradiol 3592 progesteron 29.13
Jutro transfer?? Wpisz nam się koniecznie!!!!Ja miałam w środę i nie bolało mnie nic po trochę przed ale to mogło być ze stresu. Możesz brać apap lub paracetamol
Ale sie opłaciłoKochana mnie bolało bardzo brałam paracetamol czopki 3x2 bo nie mogłam nawet chodzić i to kilka dni....
Oczywiście wszystko zniosę byleby moje maleństwo miało się dobrzeAle sie opłaciło
Nawet tą stratę na urodzie??Oczywiście wszystko zniosę byleby moje maleństwo miało się dobrze
Nie umiem. Nie mam miejsca pamięci na tel i nie chce mi ściągnąć aplikacji a z kompa korzystam w pracy i nie chce żeby widzieli.Jutro transfer?? Wpisz nam się koniecznie!!!!
Progesteron jest nawet naturalnie wytwarzany skokowo wiec jego wartość ma się mieścić w normach. Nie zawsze będzie większy od poprzedniegoCiesze się bardzo tylko przy zeszłej weryfikacji dr. zwiększył mi luteine a wynik jest mniejszy niż był wtedy