reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
a ja dzisiaj zrobiłam sikańca i dupa oczywiście. nie wiem po co skoro to 8dpt dopiero... jestem beznadziejna... tylko się zdołowałam... :)

O kurczę, dla mnie wojewódzki to był miód na serce po Lewandowskim :) ciekawe co byś o Lewym powiedziała. :) oschłość najwyższej klasy :)
My byliśmy na punkcji w długi weekend i moj M mówi ze to mogło mu nastawienie popsuć,ze w pracy musi siedziec :-)

Nic mi nie kazali przysyłać, tylko wziąć ze sobą. Ale niewiele spisali.. nic nie zeskanowali.. dziwne. Może inni niż Lewandowski pracują inaczej i jednak skanują..
A moje wszystkie xeruja i oddaja na kolejnej wizycie :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Widzisz to chyba taka "branza" bo u mnie może nie szpital ale właśnie pielęgniarki. Żeby nie uogolniac i nie pchać wszystkich do jednego wora-nie wszystkie ale większość:) na szczęście chociaż szefowa mam taką że walczy o moją prywatność i nie powie ani słowa. U mnie jedna wysłała mi po transferze smsa "czy moja mąż zrobił mi dziecko bo ona szuka pracy jako niania"...oczywiście nie wiedziały nic o ivf po prostu nie było mnie kilka dni w pracy a wcześniej byłam na planowanym urlopie
Dokladnie mi tez chodzi o piguly :) plotkary jedne :) moje dziewczyny z pracy o wszystkim wiedzialy i nikomu nic nie przekazaly. Ale niestety mojej szefowej przy 2 podejsciu rozwinal sie jezyk i mimo obietnic ze wszystko zostaje miedzy nami i ona mi kibicuje wypaplala jednej a jak juz poszlo to konca plotek nie bylo glupia pigula

Zosia jest Zosią nic Jej nie wyrosło
emoji13.png
ma się kwitnąco. Tylko z tego wszystkiego nie wiem ile mierzy. Krwiak się wchłonąl. Plamienie jest od odklejajacej sie owodni i pewnie się utrzyma do 16tc, ale w takim miejscu, że nie zagraża Małej a ja najlepiej leżeć mam
emoji6.png
Zobacz załącznik 814680
Piekna Zosieńka :*

reklama
No bez sensu Dzwoni

łam właśnie do kliniki, umówiłam się na poniedziałek na wizytę. Jak się małpa tego nie wystraszy to przynajmniej sprawdzę o co chodzi bo mi to wygląda podejrzanie. Zawsze coś, a co. Jak bezprzeszkód to by

Mi przed cyklem ze stymulacja też okres o tydzień się opoznil więc one tak chyba mają, że jak nam zależy to nie przychodza a jak ich nie chcemy to są

Do góry