Super!!! Dobre wiesci w końcu [emoji3]Już mam wynik a więc hur hur hur beta 270 estradiol 3592 progesteron 29.13
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
O kurczę, dla mnie wojewódzki to był miód na serce po Lewandowskim ciekawe co byś o Lewym powiedziała. oschłość najwyższej klasy
My byliśmy na punkcji w długi weekend i moj M mówi ze to mogło mu nastawienie popsuć,ze w pracy musi siedziec :-)
Nic mi nie kazali przysyłać, tylko wziąć ze sobą. Ale niewiele spisali.. nic nie zeskanowali.. dziwne. Może inni niż Lewandowski pracują inaczej i jednak skanują..
A moje wszystkie xeruja i oddaja na kolejnej wizycie :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
natalix0
Gratulacje! !!Cudowny wynikJuż mam wynik a więc hur hur hur beta 270 estradiol 3592 progesteron 29.13
walczaca o szczescie
8dpt ? Moim zdaniem trochę za wcześnie, proponuję ok 10-11 dnia ale mi kiedyś dziewczyny powiedzialy ze wyjatkowo dlugo czekam, za pierwszym razem do 13 dpt :-)ej powiedzcie jeśli miałam transfer 3dniowych zarodków to jakaś beta juz wyjdzie?
no to musze wytrzymać jakoś do tego poniedziałku... a ty jak się czujesz?8dpt ? Moim zdaniem trochę za wcześnie, proponuję ok 10-11 dnia ale mi kiedyś dziewczyny powiedzialy ze wyjatkowo dlugo czekam, za pierwszym razem do 13 dpt :-)
gosia321
Dokladnie mi tez chodzi o piguly plotkary jedne moje dziewczyny z pracy o wszystkim wiedzialy i nikomu nic nie przekazaly. Ale niestety mojej szefowej przy 2 podejsciu rozwinal sie jezyk i mimo obietnic ze wszystko zostaje miedzy nami i ona mi kibicuje wypaplala jednej a jak juz poszlo to konca plotek nie bylo glupia pigulaWidzisz to chyba taka "branza" bo u mnie może nie szpital ale właśnie pielęgniarki. Żeby nie uogolniac i nie pchać wszystkich do jednego wora-nie wszystkie ale większość na szczęście chociaż szefowa mam taką że walczy o moją prywatność i nie powie ani słowa. U mnie jedna wysłała mi po transferze smsa "czy moja mąż zrobił mi dziecko bo ona szuka pracy jako niania"...oczywiście nie wiedziały nic o ivf po prostu nie było mnie kilka dni w pracy a wcześniej byłam na planowanym urlopie
gosia321
Piekna Zosieńka :*Zosia jest Zosią nic Jej nie wyrosłoma się kwitnąco. Tylko z tego wszystkiego nie wiem ile mierzy. Krwiak się wchłonąl. Plamienie jest od odklejajacej sie owodni i pewnie się utrzyma do 16tc, ale w takim miejscu, że nie zagraża Małej a ja najlepiej leżeć mamZobacz załącznik 814680
reklama
Oczekiwanie2017
No bez sensu Dzwoni
łam właśnie do kliniki, umówiłam się na poniedziałek na wizytę. Jak się małpa tego nie wystraszy to przynajmniej sprawdzę o co chodzi bo mi to wygląda podejrzanie. Zawsze coś, a co. Jak bezprzeszkód to by
Mi przed cyklem ze stymulacja też okres o tydzień się opoznil więc one tak chyba mają, że jak nam zależy to nie przychodza a jak ich nie chcemy to są
Podziel się: