zojkazojka
Fanka BB :)
Achaaa oki, to sorkiNiee, to są parametry maszyny usg bo na kazdej tak mam. Rozmiar dziecka to CRL
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Achaaa oki, to sorkiNiee, to są parametry maszyny usg bo na kazdej tak mam. Rozmiar dziecka to CRL
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Cudna [emoji7]Zosia jest Zosią nic Jej nie wyrosłoma się kwitnąco. Tylko z tego wszystkiego nie wiem ile mierzy. Krwiak się wchłonąl. Plamienie jest od odklejajacej sie owodni i pewnie się utrzyma do 16tc, ale w takim miejscu, że nie zagraża Małej a ja najlepiej leżeć mamZobacz załącznik 814680
GratulacjeTy się betą ciesz!!!!!! Super beta!!!
Gratulacje :*Czy ten progesteron jest ok? 29
Nie śmierdzi wcale tylko jest raz jasna żółta raz ciemniejszastaram się czasami trochę łażę ale dzisiaj z domu wyszłam pierwszy raz od dwóch tygodni...nie martw się żólta wydzielina jest normalna chyba ze smierdzi to infekcja ... do poniedziałku niedaleko
Ach ja i moja panika.... Dzięki Madzia!!!!Ciemno żółta wydzieliną nie przejmuj się tak bardzo, ja też ją mam. Pamiętaj, że macica ci sie rozciąga itd itp, poza tym wszystko się w środku zmienia To nie krew, więc spokojnie.
Ja nie wiem jeszcze czy dziewczynka czy chłopiec!!!!Super wieści!!! Rosnij maleńka.
Ja już pierwsze dziewczyńskie zakupy zrobiłam na wyprzedażach, chociaż jeszcze lekarz ze 100% pewnością nie stwierdził, że dziewczynka, my czujemy, że jednak będzie Żywia.
Ja miałam w środę i nie bolało mnie nic po trochę przed ale to mogło być ze stresu. Możesz brać apap lub paracetamolCzy Was tez tak bolalo po punkcji? Ja chodzic nie moge. Nie wiem czy moge przeciwbolowe jakies? No i co ja wogole teraz mam brac jesc itd? Mam tylko od jutra progesteron i tyle
Super gratulujęJuż mam wynik a więc hur hur hur beta 270 estradiol 3592 progesteron 29.13
Kochana mnie bolało bardzo brałam paracetamol czopki 3x2 bo nie mogłam nawet chodzić i to kilka dni....Czy Was tez tak bolalo po punkcji? Ja chodzic nie moge. Nie wiem czy moge przeciwbolowe jakies? No i co ja wogole teraz mam brac jesc itd? Mam tylko od jutra progesteron i tyle