reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bhcg 17dpt 8665 ,chyba jest okey? W laboratorium pomylili się i zrobili mi zamiast progesteronu prolaktyne i wynik 1698 (norma do 496 ) miałam odstawić bromergon i pewnie dlatego tak urosła. .Progesteron "dorobia ".
Jesli nie jesteś pewna przyrostu możesz sobie wpisać w kalkulator beta hcg

reklama
A wojewódzki robil mi punkcje i jest chyba ok chociaz taki troszke bardziej oslchly niz moja doktor :-)
O kurczę, dla mnie wojewódzki to był miód na serce po Lewandowskim :) ciekawe co byś o Lewym powiedziała. :) oschłość najwyższej klasy :)

Dzieki kochana wiec jednak zostane przy wyborze dr Zamory no moze jeszcze ewentualnie wojewodzki bo on tez byl.na liscie mojego wyboru a skoro mowisz ze taki przyjemny. Zobaczymy jakie beda terminy :)
A powiedz mi dokumentacje trzeba wyslac wczesniej czy wszystko przywozisz na wizyte?
Do Invicty musialam wszystko.meilem wyslac :)

Nic mi nie kazali przysyłać, tylko wziąć ze sobą. Ale niewiele spisali.. nic nie zeskanowali.. dziwne. Może inni niż Lewandowski pracują inaczej i jednak skanują..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry