reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No bez sensu Dzwoni
Jeszcze nie przyszla no to franca jedna w kulki leci :p
łam właśnie do kliniki, umówiłam się na poniedziałek na wizytę. Jak się małpa tego nie wystraszy to przynajmniej sprawdzę o co chodzi bo mi to wygląda podejrzanie. Zawsze coś, a co. Tak bez przeszkód to by się nie mogło obejść. ;/

Invicta wrocław
Cały czas coś nowego jak robiłam badania infekcyjne w marcu to miały być ważne 6miesięcy a jak pojechałam 1 lipca to się okazało że zmieniły się przepisy i teraz są ważne 3 miesiące i wymaz na obecność chlamydi też więc znów trzeba było wszystko powtórzyć a w programie tego nie miałam bo stwierdziłam że jeśli są uważne 6 miesięcy to mi wystarczy a tu taki psikus masakra jakaś dlaczego to tak dużo kasy trzeba na to aby móc spełnić swoje największe marzenie

reklama
Do góry