reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No bez sensu Dzwoni
Jeszcze nie przyszla no to franca jedna w kulki leci :p
łam właśnie do kliniki, umówiłam się na poniedziałek na wizytę. Jak się małpa tego nie wystraszy to przynajmniej sprawdzę o co chodzi bo mi to wygląda podejrzanie. Zawsze coś, a co. Tak bez przeszkód to by się nie mogło obejść. ;/

Invicta wrocław
Cały czas coś nowego jak robiłam badania infekcyjne w marcu to miały być ważne 6miesięcy a jak pojechałam 1 lipca to się okazało że zmieniły się przepisy i teraz są ważne 3 miesiące i wymaz na obecność chlamydi też więc znów trzeba było wszystko powtórzyć a w programie tego nie miałam bo stwierdziłam że jeśli są uważne 6 miesięcy to mi wystarczy a tu taki psikus masakra jakaś dlaczego to tak dużo kasy trzeba na to aby móc spełnić swoje największe marzenie

reklama
Do góry