Sylvia00
Fanka BB :)
Właśnie jak ten żel cenowo wychodzi ?A cenowo jak wygląda?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie jak ten żel cenowo wychodzi ?A cenowo jak wygląda?
Chyba @Ewunka inne dziewczyny chyba tezA ja teraz zamiast lutinusa dostalam - Crinone żel, ktos to stosowal? Podobno nie wyplywa tak jak lutinus.
Za 15 kapsułek zapłaciłam 230 zl sle stosuje sie jedna dziennie. Za opakowanie lutinusa placilam w okolicy 110 zl chyba z rego co pamietam ale bralam dwa razy dziennie takze wychodzi.podobnie.Właśnie jak ten żel cenowo wychodzi ?
Cena żelu wacha sie w granicach 200 zł za 15 sztukWłaśnie jak ten żel cenowo wychodzi ?
Nie no aż tak mnie nie swędzi -bardziej zapobiegawczo chciałamBoze az tak to dzwon do lekarza zeby zmienil ci na cos innego duphaston prolutex. Bo chyba masz niezle uczulenie skoro chcesz soe rumiankiem wspomagac.
A dziękuję, odpukac póki co ale naprawdę dobrze już ma 2 tyg i rośnie jest bardzo grzeczna, wygląda na to że ustaliła już sobie rytm dnia, co 3h budzi się sama na jedzenie i robi się już coraz bardziej kontaktowa [emoji173][emoji173]A jak twoje maleństwo!?
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Idź jutro na betę!!!jutro 10 dzień po transferze! boli mnie kregosłup i taka jestem wzdęta jak na miesiączkę.....obym jej nie dostala! czy to normalne ,że raz cos mi dolega ,a wiem że jutro rano minie!?
A w jakiej dawce ten max on??Hej dziewczyny dawno mnie nie było bo walczyłam ponad 3 miesiące z inflacją ale w końcu się udało .Dzisiaj byłam na kontroli Endo przed transferem śnieżnek i okazało się że jest za małe wiec lekarz przepisał maxon activ i zwiększy mi dawkę estrofemu na 3x1może się to komuś przyda na przyszłość następną wizyta w sobotę