reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja właśnie o tym samym pomyślałam, bo po transferze budziłam się z bólem (skurczami macicy) i zasypiałam z tym samym bólem. Jutro sobie kupię ze dwa opakowania nospy i po transferze a nawet przed transferem rano wezmę razem z relanium :p:p
Nospa max 3x1 tabl zwykla nospa do 6 tabletek na dobe. Jesli teraz boli cie brzuch to wez paracetamol. I jedz duzo bialka
I magnez magvit b6 do 8 tabletek tez dziala na skurcze

Jeszcze luteina pod jezyk jest ale nie słyszałam zeby po in vitro stosowali lekarze

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji169]

Lekko mnie swędzi. ...boje się, że to początek grzybicy. ..koleżanka opowiadała, że właśnie przy stosowaniu luteiny miała problemy...

Kurcze to moze faktycznie od jutra zaczne ten lacibios femina brac.
Ja mam czeski progesteron Utrogestan sie nazywa wiec nie wiem czego moge sie spodziewac.. wiem tylko ze przed transferem mam wziasc doustnie zeby bylo czysto w pochwie a tak to dopochwowo.

reklama
Do góry