reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Będziesz napewno !!Ja tez musiałam swoje wyczekać i powiem Ci ze jak wtedy myślałam ze to dużo za dużo na moja głowę to teraz stwierdzam ze całe invitro , porażki , kolejne stymulację to pikuś w porównaniu ze strachem, stresem i wyczekiwaniem na kolejne wizyty by zobaczyć czy z bąbelkiem wszystko dobrze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ropuszko możesz mi przypomnieć do jakiego imunologa chodzisz i ile mniej więcej kosztowały twoje badania. od niego ? Jeśli to nie problem byłabym wdzięczna

reklama
Moja koleżanka tam rodziła i była bardzo zadowolona. Ja też tam lezalam (na innym oddziale) i jeśli chodzi o podejście lekarzy, opiekę pielęgniarek, itp. to złego słowa nie dam powiedzieć. Walczą o pacjenta jak tylko się da.
Ja też tam leżałam i byłam bardzo zadowolona!!!

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

A ty kochana też jeszcze nie czujesz swoich dzieciaczków!?

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Tez jeszcze nie czuje...i ciagle czekam na te pierwsze kopniaczki. Siostra mi mowila ze przy pierwszej ciazy kolo 20 tyg dopiero zaczela czuc a w drugiej szybciej.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro mam punkcję i strasznie się stresuje. Mam 12 jajeczek i wszystkie będą zapladniane :) jak wszystko dobrze pójdzie to w sobotę transfer dwóch zarodków. Trzymajcie proszę kciuki. Ja wam wszystkim mocno kibicuje
Trzymamy kciuki. Ale masz chyba 12 pęcherzyków. Nie we wszystkich jest komórka jajowa. Także może być ich mniej. Ale oby było jak najwięcej.

reklama
Do góry