reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny którym się udało zapraszam do nas na forum cieżaróweczki po in vitro bo coraz więcej dzieci nam się rodzi a nowych przyszłych Mam mało przybywa . Wiem ze wiele z was nadal się tu udziela i fajnie by było jakby się podzieliły również swoimi doświadczeniami u nas [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja zastanawiam się nad szpitalem na Starynkiewicza...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Moja koleżanka tam rodziła i była bardzo zadowolona. Ja też tam lezalam (na innym oddziale) i jeśli chodzi o podejście lekarzy, opiekę pielęgniarek, itp. to złego słowa nie dam powiedzieć. Walczą o pacjenta jak tylko się da.

Dziewczyny którym się udało zapraszam do nas na forum cieżaróweczki po in vitro bo coraz więcej dzieci nam się rodzi a nowych przyszłych Mam mało przybywa . Wiem ze wiele z was nadal się tu udziela i fajnie by było jakby się podzieliły również swoimi doświadczeniami u nas [emoji846]

Ropuszko, gratuluję funkcji kalendarzowej na ciężarówkach :)

Dla dziewczyn, które nigdy tam nie zaglądały link: Link do: ciężaróweczki po in vitro

Ropuszko, gratuluję funkcji kalendarzowej na ciężarówkach :)

Dla dziewczyn, które nigdy tam nie zaglądały link: Link do: ciężaróweczki po in vitro

Dzięki Madziu [emoji846] chciałbym troszkę ożywić wątek bo maj i czerwiec był tak owocny tu na forum w pozytywne bety a u nas cichosza . Wiem ze wiele dziewczyn jest na wątkach z miesiąca narodzin ale fajnie by było podtrzymać relacje z "invitro-wej" grupy [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki Madziu [emoji846] chciałbym troszkę ożywić wątek bo maj i czerwiec był tak owocny tu na forum w pozytywne bety a u nas cichosza . Wiem ze wiele dziewczyn jest na wątkach z miesiąca narodzin ale fajnie by było podtrzymać relacje z "invitro-wej" grupy [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Udzielam się i tam :)

Także dziewczyny, na ciężarówki też zaglądamy :D:D

reklama

No to lecę :):):)

Do góry