reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Może tu "zadziałała" Twoja wyłączona podświadomość :D:D:D:D
Tego nikt nie wie :D
ale serio to faktycznie wylaczylam się podczas ostatniej stymulacji. Nie myślałam wogole o tym. Chociaż u mnie chyba w 12 dniu była punkcja a 3 dni później transfer. Bardzo szybko to przebiegło, wiec i nie było kiedy o tym myśleć

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Tego nikt nie wie :D
ale serio to faktycznie wylaczylam się podczas ostatniej stymulacji. Nie myślałam wogole o tym. Chociaż u mnie chyba w 12 dniu była punkcja a 3 dni później transfer. Bardzo szybko to przebiegło, wiec i nie było kiedy o tym myśleć

Serdecznie Ci gratuluję i życzę szczęścia :) No i zdrowego bobaska z osraną różową pupką, który będzie Twoim całym światem :)

Mi się udało w 4 transferze a w sumie w 3 stymulacji do której namówił mnie mąż. Ja juz nie miałam siły fizycznie jak i psychicznie. Podeszłam do ostaniej stymulacji bo on chciał. I to dzięki jego prośbie, żebym ostatni raz podeszła mamy teraz synka. Wiem ile to kosztuje zarówno psychicznie, fizycznie i finansowo. Teraz pewnie mi łatwo to powiedzieć, żeby się nie poddawać choć sama się wtedy poddałam. Ja miałam przerwę przed ostatnią stymulacja 4 miesiące. Sama taj zdecydowałam, a lekarz mówił, że mogę po 2 miesiącach znów startować.

Super pocieszające:):):) dziękuję

powodzenia i 3mam kciuki!a powiedz mi czy prowadzisz normalny tryb życia bo ja tak sie denerwuje ,ze jedyny kierunek to u mnie lodówka i toaleta
Robie wszystko jak robiłam ale się oszczędzam, obecnie jestem na urlopie. Po pierwszym transferze się bardzo oszczędzałam a i tak nic z tego nie wyszło i nie miałam mrozaczków.Musisz zająjć czymś innym głowe bo to nic nie da. Jak dziewczyny piszą to jest szczęścieże się uda,

reklama
Ja też chciałam betowac dopiero 10dpt.... Dziewczyny mnie namówiły na 7....i nie żałuję....o 3 dni więcej szczęścia :) Także polecam!A jeśli ciąża jest (a zapewne jest:D) to w 6-7 dniu beta będzie pozytywna:D
6dpt mam drugą weryfikacje musze zrobić badania progesteronu i estradiolu i mam zalecenie bet może się skuszę.

Do góry