reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję za miłe słowa [emoji5] jedną bakterie udalo sie wybic od razu, pojawila się druga mam nadzieję, ze tez od razu sie uda wybić i będzie tylko lepiej [emoji6] krwawien to gin powiedziała, ze mogę spodziewać się do 16tc, a leci 14tc...ale czytałam, ze i do 20tc dziewczyny sie z tym borykają. Na szczęście czas mi w miarę szybko leci i mam wielkie oparcie w mężu i rodzinie i forum tez pomaga [emoji106]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]
To z jednej strony szkoda, że czas szybko leci, bo ani się obejrzysz a brzuszka już nie będzie :D :p

Ja odkąd trafiłam na konkretną lekarkę w zeszłym roku w maju to już 40 tys poszło... A wcześniej tyle lat jakiś konował leczył mnie tabletkami, które w ogóle nie działały... :( Ale wolę bulić tyle i jeść przysłowiowy chleb z masłem i wiedzieć, że coś robię, niż płacić 80 zł za wizytę i dalej czekać na ten pierd*** cud, który nigdy się nie wydarzy
ja byłam w klinice gdzie bodajże był handel nic nam sie nie udawało,aż zmienilośmy klinike i pierwsze nasz mrożaczki.cud

ja byłam w klinice gdzie bodajże był handel nic nam sie nie udawało,aż zmienilośmy klinike i pierwsze nasz mrożaczki.cud
To cudownie, teraz bądź dobrej myśli i jeśli miałaś blastusia to w poniedziałek na betę!!! :) Jeśli wszystko ma być dobrze to betka będzie piękna, a jeśli coś miało by nie wypalić, to przynajmniej będziesz wiedzieć, w którym kierunku iść, co zbadać, na co zwrócić uwagę.

To cudownie, teraz bądź dobrej myśli i jeśli miałaś blastusia to w poniedziałek na betę!!! :) Jeśli wszystko ma być dobrze to betka będzie piękna, a jeśli coś miało by nie wypalić, to przynajmniej będziesz wiedzieć, w którym kierunku iść, co zbadać, na co zwrócić uwagę.
w tej chwili to ja już nie wiedziałabym na co mam uważac! jestem teraz taka ostrożna to juz 4 raz więć juz mam wprawe.... oby 4 i ostatni

reklama
Do góry