natalix0
Fanka BB :)
To w poniedziałek na beteno włąsnie ja leże i dam o siebie ale jutro 4 dopiero dzien
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To w poniedziałek na beteno włąsnie ja leże i dam o siebie ale jutro 4 dopiero dzien
To z jednej strony szkoda, że czas szybko leci, bo ani się obejrzysz a brzuszka już nie będzieDziękuję za miłe słowa [emoji5] jedną bakterie udalo sie wybic od razu, pojawila się druga mam nadzieję, ze tez od razu sie uda wybić i będzie tylko lepiej [emoji6] krwawien to gin powiedziała, ze mogę spodziewać się do 16tc, a leci 14tc...ale czytałam, ze i do 20tc dziewczyny sie z tym borykają. Na szczęście czas mi w miarę szybko leci i mam wielkie oparcie w mężu i rodzinie i forum tez pomaga [emoji106]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]
ja byłam w klinice gdzie bodajże był handel nic nam sie nie udawało,aż zmienilośmy klinike i pierwsze nasz mrożaczki.cudJa odkąd trafiłam na konkretną lekarkę w zeszłym roku w maju to już 40 tys poszło... A wcześniej tyle lat jakiś konował leczył mnie tabletkami, które w ogóle nie działały... Ale wolę bulić tyle i jeść przysłowiowy chleb z masłem i wiedzieć, że coś robię, niż płacić 80 zł za wizytę i dalej czekać na ten pierd*** cud, który nigdy się nie wydarzy
myslisz? Boje sie,ze nic z tego ,ze znowu zaraz dostane plamieniaTo w poniedziałek na bete
no ale tutaj był dziwny ból brzucha nawet nie dalam rady isć swobodnie....Od 2dpt miałam TYPOWE bóle okresowe (ból brzucha, krzyża, głowy)
To cudownie, teraz bądź dobrej myśli i jeśli miałaś blastusia to w poniedziałek na betę!!! Jeśli wszystko ma być dobrze to betka będzie piękna, a jeśli coś miało by nie wypalić, to przynajmniej będziesz wiedzieć, w którym kierunku iść, co zbadać, na co zwrócić uwagę.ja byłam w klinice gdzie bodajże był handel nic nam sie nie udawało,aż zmienilośmy klinike i pierwsze nasz mrożaczki.cud
Może Kropek się wgryzał? Bądź dobrej myśli!Potęga podświadomości....i mów do Niego...ja ciągle mówiłam (i mówię)i głaskałam brzuch....no ale tutaj był dziwny ból brzucha nawet nie dalam rady isć swobodnie....
w tej chwili to ja już nie wiedziałabym na co mam uważac! jestem teraz taka ostrożna to juz 4 raz więć juz mam wprawe.... oby 4 i ostatniTo cudownie, teraz bądź dobrej myśli i jeśli miałaś blastusia to w poniedziałek na betę!!! Jeśli wszystko ma być dobrze to betka będzie piękna, a jeśli coś miało by nie wypalić, to przynajmniej będziesz wiedzieć, w którym kierunku iść, co zbadać, na co zwrócić uwagę.
Link do: Dzieci z in vitro tu jest ale z roku 2012 ale warto też oglądnąćNiestety w necie nigdzie nie leci chyba że ja nie umiem znalezc