reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czarne chmury nad moją głową....bóle brzucha znowu mnie nawiedziły,krzyż boli coraz mocniej. ..do tego doszły bóle jajników i uderzenia gorąca. ..wszystkie moje typowe objawy zbliżającej się miesiączki! !!!;( Mąż juz nie chce mnie słuchać...."Kropku czy jeszcze tam jesteś? "Staram się nie nakręcać ale same wiecie jakie to trudne. ...
Zrób betę jutro w 6 dniu i nie będziesz się denerwować :tak:

Czarne chmury nad moją głową....bóle brzucha znowu mnie nawiedziły,krzyż boli coraz mocniej. ..do tego doszły bóle jajników i uderzenia gorąca. ..wszystkie moje typowe objawy zbliżającej się miesiączki! !!!;( Mąż juz nie chce mnie słuchać...."Kropku czy jeszcze tam jesteś? "Staram się nie nakręcać ale same wiecie jakie to trudne. ...
Hej Kochana ogarnij się natychmiast! Weź się w garść bo płacz Ci nie pomoże!!!
Spokojnie, zrobisz bete będziesz wiedziała, nie ma co "gdybać"
Każda z nas jest inna i każda ma inne oznaki..., pamiętam jak Dziewczyny o bólu pleców pisały i okazywało się, że beta pozytywna! Uspokój się natychmiast! :-*

Hej Kochana ogarnij się natychmiast! Weź się w garść bo płacz Ci nie pomoże!!!
Spokojnie, zrobisz bete będziesz wiedziała, nie ma co "gdybać"
Każda z nas jest inna i każda ma inne oznaki..., pamiętam jak Dziewczyny o bólu pleców pisały i okazywało się, że beta pozytywna! Uspokój się natychmiast! :-*
Jak ja bym chciała aby się udało!!!!Boje się iść jutro na badanie, że to jeszcze za wcześnie. ...

reklama
Do góry