adunnnia90
Fanka BB :)
Cudna [emoji7]12tc +2 moja Marcelinka .
Prenatalne ok Zobacz załącznik 812968
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudna [emoji7]12tc +2 moja Marcelinka .
[emoji110] [emoji110] [emoji110]Krew oddana, mam nadzieje ze wasze kciuki przyniosą mi dzisiaj radość [emoji3]. Wyniki około 16
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Marcelinka, zawsze mi się to imię podobało Niech dalej zdrowo rośnie12tc +2 moja Marcelinka .
Ja też nie wiem jak się ułożyć, żeby mniej bolały. Oby skończyło się jak najszybciej.Oj ja tak miałam wcześniej nie wiedziałam co to ból piersi nigdy mnie nie bolały np przed okresem a podczas stymulacji i ponpunkcji spać nie mogłam bo każda pozycja mi nie pasowała.
Cudna!!!I jaka podobna do mamusi12tc +2 moja Marcelinka .
Dzisiaj 4.... Ale jakby jest lepiej.Dzisiaj bardziej dokucza mi ból krzyża....Który to dzień po transferze?
Bol krzyża to może byc dobry objaw [emoji110] [emoji4] ja taki mialam chyba w 5 dniu po transferze i jedna z dziewczyn na forum mi wlasnie wtedy napisala ze to moze byc to [emoji7] i to bylo to a innych objawow nie mialam [emoji4] trzymam kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110]Dzisiaj 4.... Ale jakby jest lepiej.Dzisiaj bardziej dokucza mi ból krzyża....
Ojejku....dajesz nadzieje<3<3Bol krzyża to może byc dobry objaw [emoji110] [emoji4] ja taki mialam chyba w 5 dniu po transferze i jedna z dziewczyn na forum mi wlasnie wtedy napisala ze to moze byc to [emoji7] i to bylo to a innych objawow nie mialam [emoji4] trzymam kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi przeszło po okresie, który nastąpił dwa tyg po punkcji. Ja miałam 16 jajeczek i wszystkie dojrzałe. Zamrożone mam tylko albo aż 2blastki.Ja też nie wiem jak się ułożyć, żeby mniej bolały. Oby skończyło się jak najszybciej.
ja dzisiaj się dowiem ile jajeczek się zapłodniło i ile zamrożą. Czekam na telefon i lekko się denerwuje.