reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Gosiu a jak długo czeka się na taką darmową konsultację?
Nie wiem jeszcze nie dzwonilam jutro moze zadzwonie musilam najpierw wiedziec czy oddzialowa po 3 tyg zwolnienia pusci mnie na urlop zeby sie umawiac. Mam nadzieje ze w ciagu 2 tygodni mojego urlopu sie wyrobie :)
Ale darmowa jest tylko w invictie w novum.normalnie platna wizyta

reklama
Mi też została jedna ampula menopuru 75 jeszcze nie rozrobiona jak coś gosiu podaj adres to prześle.Miałam dzisiaj pick-up a transfer 4-ego jak dobrze pujdzie dwóch zarodeczków, trzymajcie kciukasy. A powidzcie kiedy mam tego ananasa zajadać?
Boze kochane jestescie zaraz sie okaze ze jeszcze na wizyte nie pojade a juz polowe lekow uzbieram :)

Ananas 3 dni przed i 3 dni po transferze 1-2 plastry
Trzymam kciuki mocno
Wysylam priv :)

Hej :D
Dopiero co wróciłam po Warszawka "zablokowana" po burzach....
Trafiłam na innego lekarza bo moja gin na urlopie i mnie lekko zszokował ale oczywiście pozytywnie no bo jakby inaczej ;);) dzisiaj mam 5dc a On już dzisiaj kazał Menopur 225 j. i lecimy krótkim protokołem. Powiedział, że skoro długi takie złe efekty miał to krótki na mnie zadziała i jazda :D:D
W pon następna wizyta a chyba ok 10 lipca już punkcja ale sprint, hihihiiii....:D:D

A teraz siadam i czytam zaległości na forum Dziewczynki Kochane bo troszkę tego mam :tak::tak:
Lol kochana szybciutko zaczynasz super :)
Trzymam.mocno kciuki za piekne komoreczki i udany transfer

O wlasnie ciebie kochana tez chcialam spytac kogo polecasz w invictie tam tez sie przejedziemy bo i tak maja darmowe konsultacje po niepowodzeniach wiec szkoda nie skorzystac :)
Ja dzisiaj byłam na tej darmowej właśnie, myślałam, że będzie gadał dlaczego, itd a On szybko bierzemy się do roboty i już :)
Idź Gosieńka, idź :tak::tak:

Ja dzisiaj byłam na tej darmowej właśnie, myślałam, że będzie gadał dlaczego, itd a On szybko bierzemy się do roboty i już :)
Idź Gosieńka, idź :tak::tak:
Ale jestes ich pacjentka prawda. Powiedz mi co na ta konsultacje trzeba wziasc czy trzeba im wyslac e-mailem wszystkie dokumenty i ile czekalas na ta wizyte. Pewnie jako pacjentka mialas szybszy termin

Cześć dziewczynki, trochę się nie oddzywalam, jestem na urlopie,musialam się zresetować, wczorajsza wizyta przebiegła spokojnie, byłam trochę zestresowana bo rano bardzo mnie brzuch bolał, musiałam nospe wziąć - 2 tabletka w ciąży, nie chcę się faszerować bo się oczytalam, a maluszek ma sie dobrze , 3,7 cm serduszko zwalnia, za dwa tygodnie prenatalne;) mdłości stopniowo ustają,ale niezupełnie, wczoraj zwróciłam lody, wogóle słodkie mnie odrzuca... odpoczywam ile mogę choć w domu ciężko, do tego piesek się przyplatal na podwórko i niancze jak dziecko, bo wyglodzony i katowany...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana ale to jak w koncu jestes zadowolona czy nie ? :) jaki plan ma na ciebie dr Lewandowski ?
Ja tez mam zamiar wybrac sie do novum na konsultacje i wlasnie zastanawiam sie do ktorego lekarza. Po naszych 3 pelnych procedurach z niepowodzeniem napewno zmieniam klinike chcem zobaczyc co powie ktos inny na nasz kiepski przypadek czy jest jeszcze szansa na zostanie rodzicami :)
no to tak jak ja...jeszcze tylko wyniki genetycznych niech dostanę..Ty miałas robione?

reklama
WiEm wymieszany 30 dni jest wazny :) ale czasami komus zostanie np amp 75ml. Bede szykac w necie jest sporo ogloszen co jakis czas bo ktos np naturalnie zaskoczyl :)
Najpierw jednak musze isc na konsultacje do invicty i do novum zeby wiedziec jaki plan jakie leki bo w ciemno kupowac nie bede
Ja mam fraxiparine 9 szt, z chęcią odstępie i wyślę jeśli będzie potrzebna :) lekarz kazał mi już odstawić

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry