reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

WiEm wymieszany 30 dni jest wazny :) ale czasami komus zostanie np amp 75ml. Bede szykac w necie jest sporo ogloszen co jakis czas bo ktos np naturalnie zaskoczyl :)
Najpierw jednak musze isc na konsultacje do invicty i do novum zeby wiedziec jaki plan jakie leki bo w ciemno kupowac nie bede

Gosiu a jak długo czeka się na taką darmową konsultację?

reklama
Pierwszą część badań zamierzam zrobić w sobotę. Niestety czeka mnie jeżdżenie po 3 różnych laboratoriach. Nie bardzo mogę urwać się z pracy w godzinach rannych gdy jest otwarty punkt pobrań, za tydzień będę miała taką możliwość i zajmę się tym jak należy;) Robię badania by nie nakręcać się negatywnie przed kolejnym transferem;) Gdy nie zna się potencjalnej przyczyny braku ciąży to różne myśli przychodzą do głowy :p
Jeśli możesz, daj znać jakie dokładnie badania robisz, gdzie i ile zapłacisz bo też mnie nurtuje ta immuno... Doktorek na razie zlecił tylko trochę badań i wyniki ok ale nie robiłam tego profilu limfocytarnego a w sumie te komórki nk i interesują mnie najbardziej... Jeszcze te przeciwciała blokujące allo mlr...

Invimed Warszawa. Razem z M. wpadliśmy w czekoladowy trans:p Powoli wychodzę z deprechy...jutro nawet ruszę tyłek i pobiegam by spalić nowe kilogramy;) Muszę mieć zajęcie na najbliższy miesiąc8-)

Jeśli możesz, daj znać jakie dokładnie badania robisz, gdzie i ile zapłacisz bo też mnie nurtuje ta immuno... Doktorek na razie zlecił tylko trochę badań i wyniki ok ale nie robiłam tego profilu limfocytarnego a w sumie te komórki nk i interesują mnie najbardziej... Jeszcze te przeciwciała blokujące allo mlr...
Subpopulacja limfocytów w klinice Invicta kosztuje 335zł.:o Jutro poszukam tańszego miejsca i dam znać ile wszystko kosztuje ;)

WiEm wymieszany 30 dni jest wazny :) ale czasami komus zostanie np amp 75ml. Bede szykac w necie jest sporo ogloszen co jakis czas bo ktos np naturalnie zaskoczyl :)
Najpierw jednak musze isc na konsultacje do invicty i do novum zeby wiedziec jaki plan jakie leki bo w ciemno kupowac nie bede
Mi też została jedna ampula menopuru 75 jeszcze nie rozrobiona jak coś gosiu podaj adres to prześle.Miałam dzisiaj pick-up a transfer 4-ego jak dobrze pujdzie dwóch zarodeczków, trzymajcie kciukasy. A powidzcie kiedy mam tego ananasa zajadać?

@Alfistka jak u Ciebie? Byłaś na wizycie? Jest już plan działania?

Hej :D
Dopiero co wróciłam po Warszawka "zablokowana" po burzach....
Trafiłam na innego lekarza bo moja gin na urlopie i mnie lekko zszokował ale oczywiście pozytywnie no bo jakby inaczej ;);) dzisiaj mam 5dc a On już dzisiaj kazał Menopur 225 j. i lecimy krótkim protokołem. Powiedział, że skoro długi takie złe efekty miał to krótki na mnie zadziała i jazda :D:D
W pon następna wizyta a chyba ok 10 lipca już punkcja ale sprint, hihihiiii....:D:D

A teraz siadam i czytam zaległości na forum Dziewczynki Kochane bo troszkę tego mam :tak::tak:

Hej :D
Dopiero co wróciłam po Warszawka "zablokowana" po burzach....
Trafiłam na innego lekarza bo moja gin na urlopie i mnie lekko zszokował ale oczywiście pozytywnie no bo jakby inaczej ;);) dzisiaj mam 5dc a On już dzisiaj kazał Menopur 225 j. i lecimy krótkim protokołem. Powiedział, że skoro długi takie złe efekty miał to krótki na mnie zadziała i jazda :D:D
W pon następna wizyta a chyba ok 10 lipca już punkcja ale sprint, hihihiiii....:D:D

A teraz siadam i czytam zaległości na forum Dziewczynki Kochane bo troszkę tego mam :tak::tak:
Jaaaaaaaaaaa!!! Szalejesz!!! Ale czaaad :) No to wyprzedzasz nas wszystkie! Role się odwracają - trzymaj mi to miejsce na porodówce :D

reklama
Do góry