reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

WiEm wymieszany 30 dni jest wazny :) ale czasami komus zostanie np amp 75ml. Bede szykac w necie jest sporo ogloszen co jakis czas bo ktos np naturalnie zaskoczyl :)
Najpierw jednak musze isc na konsultacje do invicty i do novum zeby wiedziec jaki plan jakie leki bo w ciemno kupowac nie bede

Gosiu a jak długo czeka się na taką darmową konsultację?

reklama
Pierwszą część badań zamierzam zrobić w sobotę. Niestety czeka mnie jeżdżenie po 3 różnych laboratoriach. Nie bardzo mogę urwać się z pracy w godzinach rannych gdy jest otwarty punkt pobrań, za tydzień będę miała taką możliwość i zajmę się tym jak należy;) Robię badania by nie nakręcać się negatywnie przed kolejnym transferem;) Gdy nie zna się potencjalnej przyczyny braku ciąży to różne myśli przychodzą do głowy :p
Jeśli możesz, daj znać jakie dokładnie badania robisz, gdzie i ile zapłacisz bo też mnie nurtuje ta immuno... Doktorek na razie zlecił tylko trochę badań i wyniki ok ale nie robiłam tego profilu limfocytarnego a w sumie te komórki nk i interesują mnie najbardziej... Jeszcze te przeciwciała blokujące allo mlr...

Invimed Warszawa. Razem z M. wpadliśmy w czekoladowy trans:p Powoli wychodzę z deprechy...jutro nawet ruszę tyłek i pobiegam by spalić nowe kilogramy;) Muszę mieć zajęcie na najbliższy miesiąc8-)

Jeśli możesz, daj znać jakie dokładnie badania robisz, gdzie i ile zapłacisz bo też mnie nurtuje ta immuno... Doktorek na razie zlecił tylko trochę badań i wyniki ok ale nie robiłam tego profilu limfocytarnego a w sumie te komórki nk i interesują mnie najbardziej... Jeszcze te przeciwciała blokujące allo mlr...
Subpopulacja limfocytów w klinice Invicta kosztuje 335zł.:o Jutro poszukam tańszego miejsca i dam znać ile wszystko kosztuje ;)

WiEm wymieszany 30 dni jest wazny :) ale czasami komus zostanie np amp 75ml. Bede szykac w necie jest sporo ogloszen co jakis czas bo ktos np naturalnie zaskoczyl :)
Najpierw jednak musze isc na konsultacje do invicty i do novum zeby wiedziec jaki plan jakie leki bo w ciemno kupowac nie bede
Mi też została jedna ampula menopuru 75 jeszcze nie rozrobiona jak coś gosiu podaj adres to prześle.Miałam dzisiaj pick-up a transfer 4-ego jak dobrze pujdzie dwóch zarodeczków, trzymajcie kciukasy. A powidzcie kiedy mam tego ananasa zajadać?

@Alfistka jak u Ciebie? Byłaś na wizycie? Jest już plan działania?

Hej :D
Dopiero co wróciłam po Warszawka "zablokowana" po burzach....
Trafiłam na innego lekarza bo moja gin na urlopie i mnie lekko zszokował ale oczywiście pozytywnie no bo jakby inaczej ;);) dzisiaj mam 5dc a On już dzisiaj kazał Menopur 225 j. i lecimy krótkim protokołem. Powiedział, że skoro długi takie złe efekty miał to krótki na mnie zadziała i jazda :D:D
W pon następna wizyta a chyba ok 10 lipca już punkcja ale sprint, hihihiiii....:D:D

A teraz siadam i czytam zaległości na forum Dziewczynki Kochane bo troszkę tego mam :tak::tak:

Hej :D
Dopiero co wróciłam po Warszawka "zablokowana" po burzach....
Trafiłam na innego lekarza bo moja gin na urlopie i mnie lekko zszokował ale oczywiście pozytywnie no bo jakby inaczej ;);) dzisiaj mam 5dc a On już dzisiaj kazał Menopur 225 j. i lecimy krótkim protokołem. Powiedział, że skoro długi takie złe efekty miał to krótki na mnie zadziała i jazda :D:D
W pon następna wizyta a chyba ok 10 lipca już punkcja ale sprint, hihihiiii....:D:D

A teraz siadam i czytam zaległości na forum Dziewczynki Kochane bo troszkę tego mam :tak::tak:
Jaaaaaaaaaaa!!! Szalejesz!!! Ale czaaad :) No to wyprzedzasz nas wszystkie! Role się odwracają - trzymaj mi to miejsce na porodówce :D

reklama
Do góry