dżoasia
Fanka BB :)
Dobra, ja się piszę!!! A masz łaskotki?Zrobię Wam miejsce w nogach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra, ja się piszę!!! A masz łaskotki?Zrobię Wam miejsce w nogach
a w jakiej klinice bylas?Moze nie tak szybko bo juz bez refundacji lekow ale bedziemy walczyc
Zaluje ze 3 procedure zrobilam w tej samej klinice wszystko szlo tak pieknie i dupa ta ich kuzwa naturalnosc w dzialaniu bez wspomagania czegokolwiek i czym kolwiek. Dobrze ze bylam obstawiona lekami na wlasne zyczenie
Oj żeby mi tak słodkie przestało smakować... ;] Super, że czujesz się coraz lepiej i maleństwo zdrowe! ZazdraszczamCześć dziewczynki, trochę się nie oddzywalam, jestem na urlopie,musialam się zresetować, wczorajsza wizyta przebiegła spokojnie, byłam trochę zestresowana bo rano bardzo mnie brzuch bolał, musiałam nospe wziąć - 2 tabletka w ciąży, nie chcę się faszerować bo się oczytalam, a maluszek ma sie dobrze , 3,7 cm serduszko zwalnia, za dwa tygodnie prenatalne mdłości stopniowo ustają,ale niezupełnie, wczoraj zwróciłam lody, wogóle słodkie mnie odrzuca... odpoczywam ile mogę choć w domu ciężko, do tego piesek się przyplatal na podwórko i niancze jak dziecko, bo wyglodzony i katowany...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Jasne, trzymam kciuki za konsultacje. Planujesz juz jakieś terminy wizyt?WiEm wymieszany 30 dni jest wazny ale czasami komus zostanie np amp 75ml. Bede szykac w necie jest sporo ogloszen co jakis czas bo ktos np naturalnie zaskoczyl
Najpierw jednak musze isc na konsultacje do invicty i do novum zeby wiedziec jaki plan jakie leki bo w ciemno kupowac nie bede
Hej wlasnie dzis sie zastanawiałam co tam u Was [emoji4] super ze z malenstwem wszystko dobrze. Dobra kobietka z Ciebie, tez bym przygarnela bo nie moge patrzeć na takie skrzywdzone biedactwa [emoji20]Cześć dziewczynki, trochę się nie oddzywalam, jestem na urlopie,musialam się zresetować, wczorajsza wizyta przebiegła spokojnie, byłam trochę zestresowana bo rano bardzo mnie brzuch bolał, musiałam nospe wziąć - 2 tabletka w ciąży, nie chcę się faszerować bo się oczytalam, a maluszek ma sie dobrze , 3,7 cm serduszko zwalnia, za dwa tygodnie prenatalne mdłości stopniowo ustają,ale niezupełnie, wczoraj zwróciłam lody, wogóle słodkie mnie odrzuca... odpoczywam ile mogę choć w domu ciężko, do tego piesek się przyplatal na podwórko i niancze jak dziecko, bo wyglodzony i katowany...
Tak genetyka u nas ok. Zostala mi immunologia do sprawdzenia cytokiny subpopulacja limfocytow i mrl i nie woem co tam jeszcze immunolog wymysli. Mam pilne skierowanie od rodzinnego wiec moze uda mi sie jadac na konsultacje do invicty zachaczyc o uck w Gdansku i dostac sie na Nfz trzeba probowac a jak nie to zostaje wizyta prywatnano to tak jak ja...jeszcze tylko wyniki genetycznych niech dostanę..Ty miałas robione?
Dziekuje kochana zawsze mialam clexan a on sie nie wymienia z fraxiparyna ale dziekuje bardzo za checi :*Ja mam fraxiparine 9 szt, z chęcią odstępie i wyślę jeśli będzie potrzebna lekarz kazał mi już odstawić
Atremidaa w jakiej klinice bylas?
Za tydzien mam urlop i jutro bede dzwonic sie umawiac mam.nadzieje ze nie czeka sie dlugo. Najpierw invicta a pozniej novum.Jasne, trzymam kciuki za konsultacje. Planujesz juz jakieś terminy wizyt?
[emoji127] 28.10.2017