reklama
natalix0
Fanka BB :)
Ja jestem nauczycielem i mam już wolne Ale l4 wzięłam przed punkcją na tydzień,bo to częstsze wizyty i trzeba było być gotowymNatalix0 a chodzisz do pracy czy masz l4?
Ilona 88
Super [emoji16]Tak więc beta w poniedziałek wynosiła w 8dpt -181 a dzisiaj w 10 dpt-389!!! dzięki dziewczyny za wiarę której mi brakowało
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
G
gość 5
Gość
Cudowna wiadomość!Tak więc beta w poniedziałek wynosiła w 8dpt -181 a dzisiaj w 10 dpt-389!!! dzięki dziewczyny za wiarę której mi brakowało
anetka303
Ooo faktycznie mają takie promocje. Mnie prowadził dr. Andrzej Hajdusianek i szczerze mogę go polecić. Jest otwarty, miły ale nie pisze bajek i cudów nie obiecuje. Nie naciaga na badania i zbędne wizyty. Jak dla mnie dobry fachowiec. Fantastyczne opinie ma też dr. Zieliński - ja miałam styczność z jego żona (jest reumatologiem).O wlasnie ciebie kochana tez chcialam spytac kogo polecasz w invictie tam tez sie przejedziemy bo i tak maja darmowe konsultacje po niepowodzeniach wiec szkoda nie skorzystac
[emoji127] 28.10.2017
Vinszka
Ahh... no on u mnie przeprowadzał transfer.Ooo faktycznie mają takie promocje. Mnie prowadził dr. Andrzej Hajdusianek i szczerze mogę go polecić. Jest otwarty, miły ale nie pisze bajek i cudów nie obiecuje. Nie naciaga na badania i zbędne wizyty. Jak dla mnie dobry fachowiec. Fantastyczne opinie ma też dr. Zieliński - ja miałam styczność z jego żona (jest reumatologiem).
[emoji127] 28.10.2017
Mruch
Tak więc beta w poniedziałek wynosiła w 8dpt -181 a dzisiaj w 10 dpt-389!!! dzięki dziewczyny za wiarę której mi brakowało
Super gratulacje [emoji3] Mam nadzieje ze w sobotę dolacze do Ciebie [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Liv26
Super gratulacje [emoji3] Mam nadzieje ze w sobotę dolacze do Ciebie [emoji3]
Będzie mi bardzo miło a który dzień po transferze będzie u Ciebie w sobotę?
reklama
Liv26
Będzie mi bardzo miło a który dpt będziesz miała w sobotę?Super gratulacje [emoji3] Mam nadzieje ze w sobotę dolacze do Ciebie [emoji3]
Podziel się: