reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja mam prace biurową i pracuję ;-) z tego co zdążyłam zauważyć po dziewczynach to jak ma się udać a nie masz jakiejs mega ciężkiej.pracy lub stresujacej to nie zaszkodzi
Ja mam fizyczną, ciężką bo to catering - żywienie zbiorowe, ciężkie gary, upał itp więc już zapowiedziałam kolejny urlop, mniej więcej dziewuchy u mnie w pracy wiedzą o co chodzi, szefostwo niekoniecznie więc mam "pierszeństwo" :D Na szczęscie mam wspaniałe pracownice, dużo się uczą, żeby w razie W miał kto szefową zastąpić i żeby firma nie upadła :D Ja podchodziłam z wielką nadzieją ale gdzieś w głębi miałam też czarny scenariusz, z którym się oswajałam, porażkę jakoś przełknęłam, wiadomo - boli ale co zrobić... Mam dużo urlopu, od punkcji do bety miałam do wykorzystania zaległy, teraz jeszcze pociągnę ze starego a potem się zobaczy - z tego roku 26 dni to kawał czasu :D Na L4 w ciągu ostatniego roku byłam 3 razy więc nie chcę nadszarpywać czyjejś cierpliwości...

Dziewczynki wy po transferze wracacie do pracy czy raczej l4?
Ja mialam l4 od punkcji

f2w33e3k7fvoiiol.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

Proszę powiedzcie czy brałyście przed crio tabletki encorton i progynovę jeżeli tak to którą brałyście na noc, bo na karcie do monitorowania crio mam pomiędzy tymi dwoma lekami zapisane na noc i się zastanawiam dodam że progynove mam brac przez 3 dni 1x1 pozniej 2x1 i 3x3 a encorton tylko 1x1.

Po wizycie ok, dzidzie rosną nie ma powodu do zmartwień, jedynie co to mam za wysoki puls mam się obserwować i brać potas dodatkowo jeśli się poprawi to ok a jak nie to czeka mnie wizyta u kardiologa.
Co do sprzętu to wiem właśnie bo w recepcji już ostatnio mi dziewczyny mówiły że kolejne prenatalne mogę zrobić już w Bielsku. Kochana trzymam za Ciebie kciuki żeby jednak się udało z Waszymi Eskimoskami ;)
Dzięki za kciuki. Tobie życzę zdrówka...jedz banany i pomidory - w nich jest dużo potasu ☺

Dzisiaj 9dpt i czuje jakby macica mnie ciągnęła, zdarza się to wieczorami jak już odpoczywam po pracy, w ciągu dnia nic nie czuje. No i piersi znów bolą. W poniedziałek oficjalna beta w klinice. Na samą myśl już się stresuje...:oo:
Powiem Wam,że im bliżej testowania tym niepokój większy..
ja jedyny objaw przed betka to wlasnie takie uczucie zaciskania w macicy.takiego twardnienia...oby to dobrze wrozylo:)powodzenia:)

reklama
Mi w Łodzi lekarz powiedział kiedyś, że nie zna lepszej kliniki niż Bocian....,
ale mi za daleko tam, dlatego u mniue wygrała Invicta Warszawa :):)
Bocian jest też w Warszawie. W Białymstoku najstarsza siedziba i najnowsza w Katowicach .
Nie wiedzialam, że tak dobra opinia się cieszy. W rankingach też nie wypadal najlepiej. Jeszcze wrócę do nich po mrozaki i tyle mnie widzieli

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry