reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja mam prace biurową i pracuję ;-) z tego co zdążyłam zauważyć po dziewczynach to jak ma się udać a nie masz jakiejs mega ciężkiej.pracy lub stresujacej to nie zaszkodzi
Ja mam fizyczną, ciężką bo to catering - żywienie zbiorowe, ciężkie gary, upał itp więc już zapowiedziałam kolejny urlop, mniej więcej dziewuchy u mnie w pracy wiedzą o co chodzi, szefostwo niekoniecznie więc mam "pierszeństwo" :D Na szczęscie mam wspaniałe pracownice, dużo się uczą, żeby w razie W miał kto szefową zastąpić i żeby firma nie upadła :D Ja podchodziłam z wielką nadzieją ale gdzieś w głębi miałam też czarny scenariusz, z którym się oswajałam, porażkę jakoś przełknęłam, wiadomo - boli ale co zrobić... Mam dużo urlopu, od punkcji do bety miałam do wykorzystania zaległy, teraz jeszcze pociągnę ze starego a potem się zobaczy - z tego roku 26 dni to kawał czasu :D Na L4 w ciągu ostatniego roku byłam 3 razy więc nie chcę nadszarpywać czyjejś cierpliwości...

Dziewczynki wy po transferze wracacie do pracy czy raczej l4?
Ja mialam l4 od punkcji

f2w33e3k7fvoiiol.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

Proszę powiedzcie czy brałyście przed crio tabletki encorton i progynovę jeżeli tak to którą brałyście na noc, bo na karcie do monitorowania crio mam pomiędzy tymi dwoma lekami zapisane na noc i się zastanawiam dodam że progynove mam brac przez 3 dni 1x1 pozniej 2x1 i 3x3 a encorton tylko 1x1.

Po wizycie ok, dzidzie rosną nie ma powodu do zmartwień, jedynie co to mam za wysoki puls mam się obserwować i brać potas dodatkowo jeśli się poprawi to ok a jak nie to czeka mnie wizyta u kardiologa.
Co do sprzętu to wiem właśnie bo w recepcji już ostatnio mi dziewczyny mówiły że kolejne prenatalne mogę zrobić już w Bielsku. Kochana trzymam za Ciebie kciuki żeby jednak się udało z Waszymi Eskimoskami ;)
Dzięki za kciuki. Tobie życzę zdrówka...jedz banany i pomidory - w nich jest dużo potasu ☺

Dzisiaj 9dpt i czuje jakby macica mnie ciągnęła, zdarza się to wieczorami jak już odpoczywam po pracy, w ciągu dnia nic nie czuje. No i piersi znów bolą. W poniedziałek oficjalna beta w klinice. Na samą myśl już się stresuje...:oo:
Powiem Wam,że im bliżej testowania tym niepokój większy..
ja jedyny objaw przed betka to wlasnie takie uczucie zaciskania w macicy.takiego twardnienia...oby to dobrze wrozylo:)powodzenia:)

reklama
Mi w Łodzi lekarz powiedział kiedyś, że nie zna lepszej kliniki niż Bocian....,
ale mi za daleko tam, dlatego u mniue wygrała Invicta Warszawa :):)
Bocian jest też w Warszawie. W Białymstoku najstarsza siedziba i najnowsza w Katowicach .
Nie wiedzialam, że tak dobra opinia się cieszy. W rankingach też nie wypadal najlepiej. Jeszcze wrócę do nich po mrozaki i tyle mnie widzieli

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry